Πρίγκιπες και πριγκίπισσες αποβιβάστηκαν με γόνδολες στη Βενετία: Από τη βασίλισσα J.Lo μέχρι τους υπηκόους της… - Η εντυπωσιακή επίδειξη μόδας (φώτο – βίντεο)

Η Jennifer Lopez δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram, λέγοντας: "That runway show glow"

Η Jennifer Lopez, που στα 52 της είναι καλύτερη από ποτέ, παρακολούθησε το Σάββατο, την επίδειξη μόδας των Dolce & Gabbana στη Βενετία της Ιταλίας, φορώντας ένα βασιλικό σύνολο με floral σχέδια από τους σχεδιαστές -συμπληρωμένο με μια αντίστοιχη κάπα και το ανάλογο styling σε μαλλιά και make up.

 

 

Η J.Lo μας έδειξε το λαμπερό outfit από όλες τις οπτικές γωνίες σε μια σειρά αναρτήσεων στο Instagram, συμπεριλαμβανομένων των κοντινών πλάνων των μαλλιών της και του μακιγιάζ, που δημιούργησαν οι Chris Appleton και Mary Phillips. "Αυτή η πασαρέλα λάμπει ✨?? @DolceGabbana @JLoBeauty", έγραψε στη λεζάντα ενός βίντεο που την δείχνει να γυρνά προς την κάμερα.

 

 

Πρόσφατα, η Lopez και ο σύντροφός της Ben Affleck πέρασαν περισσότερο χρόνο μαζί με τις οικογένειές τους, κάνοντας ένα ταξίδι με τα παιδιά τους στο Magic Castle στο Λος Άντζελες την περασμένη εβδομάδα.

 

 

Το ζευγάρι συνοδευόταν από τα τρία παιδιά του Άφλεκ με την πρώην σύζυγό του Τζένιφερ Γκάρνερ: τη Βάιολετ, 15 ετών και τη Σεραφίνα, 12 ετών, με τον δίδυμό της Σάμιουελ. Ενώ η λατίνα σταρ είχε μαζί της την Έμμα και τον Μαξ, τα παιδιά που απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της Μαρκ Άντονι. Η μητέρα του Άφλεκ τους συνόδευσε επίσης σε αυτό το οικογενειακό weekend.

Μετά τον χωρισμό από τον Alex Rodriguez, 46 ετών και την Ana de Armas, 33 ετών, αντίστοιχα, η Lopez και ο Affleck αναζωπύρωσαν το ειδύλλιό τους στα τέλη Απριλίου.

 

 

Υπενθυμίζεται ότι οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν τον Ιούλιο του 2002 μετά τη συνάντησή τους στα γυρίσματα της ταινίας Gigli. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Νοέμβριο πριν αναβάλει τον γάμο του, τον Σεπτέμβριο του 2003, διακόπτωντας οριστικά τον αρραβώνα του τον Ιανουάριο του 2004.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ