Τι κρύβει η σκοτεινή πλευρά του/της Παρθένου – Καλύτερα να μην την δεις! (βίντεο)

Οι 6 πλευρές του ζωδίου που δε θες να αντιμετωπίσεις

Έχει η Παρθένος σκοτεινή πλευρά; Έχει και μάλιστα πολλές, όχι απλώς μία! Για πάμε να δούμε τι είναι εκείνο που ΔΕΝ εύχεσαι να συναντήσεις όταν συναναστρέφεσαι με έναν / μια Παρθένο!

1. Μπορεί να γίνει καυστικός, επικριτικός, να μην σε αφήνει ήσυχο/η και να σε κάνει να νιώθεις άσχημα, ανασφαλής, να φοβάσαι να του δείξεις κάτι ή να του πεις κάτι απλό. Αυτό τον κάνει πολύ δυσάρεστο και πολύ σκληρό.

2. Σκληρός. Ναι, μπορεί να γίνει όταν βάζει την λογική μπροστά και κατεβάζει διακόπτες γενικά. Σχεδόν σαδιστικά, σου προβάλλει το τι είναι σωστό και λογικό κι αγνοεί επιδεικτικά τον τρόπο που μπορεί να αισθάνεσαι εσύ για τα πράγματα. Χμ…

 

3. Όταν στραβώσει ο/η Παρθένος, γίνεται αγύριστο κεφάλι. Ξεροκέφαλος/η και μάλιστα με την κακιά έννοια. Να εύχεσαι να μην τον πετύχεις σε αυτή του την φάση.

4. Είναι απόλυτος: Δεν τον/την ενδιαφέρει εάν έκανες κάποτε ένα λάθος. Μπορεί από ένα λάθος, από ένα ατυχές συμβάν, από ένα αρνητικό χαρακτηριστικό, να σε κρίνει καθ’ ολοκληρία και μάλιστα σκληρά. Σαν να μην επιτρέπει λάθη στους άλλους, ή να μην δέχεται ότι μπορεί να έχουν αλλάξει ή ότι ένα απλό λάθος ΔΕΝ τους χαρακτηρίζει ως πρόσωπα.

5. Ο/Η Παρθένος μπορεί να γίνει κουραστικός/ή όταν ξεκινήσει να υπερ-αναλύει τα πράγματα και να βλέπει παντού αρνητικά. Έτσι μπορεί να σε οδηγήσει στην τρέλα και στον θυμό!

6. Όταν τα πράγματα δεν πάνε προς τα εκεί που έχει υπολογίσει (ή εύχεται) ο/η Παρθένος, όπως αναφέρει το astrology.gr, τότε μπορεί να γίνει παράξενα αυτοκαταστροφικός/ή κλείνεται στον εαυτό του/της και δύσκολα βγαίνει από αυτό το λούκι. Μια παράπλευρη συνέπεια είναι ότι μπορεί να αισθανθεί ζήλεια για άλλα πρόσωπα που έχουν επιτύχει τους στόχους που εκείνος/η ήθελε να πιάσει…

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ