Do you Love it? Το νέο look με αφέλειες της Ιωάννας Μαλέσκου – Η απάντηση για τον φημολογούμενο δεσμό της με τον ωραίο εκπαιδευτή σκύλων (φώτο, βίντεο)

Τι είπε μπαίνοντας στο πλατό 

Πρεμιέρα έκανε χθες στις 12 το μεσημέρι η εκπομπή «Love It», με την εμφανώς ανανεωμένη, Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία επέστρεψε στη θέση της για δεύτερη σεζόν και είπε την πρώτη καλησπέρα στο τηλεοπτικό κοινό.

Η όμορφη παρουσιάστρια επέλεξε για την πρεμιέρα της εκπομπής της ένα κατάλευκο cocktail dress, δημιουργία της σχεδιάστριας Σήλιας Κρηθαριώτη, ενώ παράλληλα έκανε και μία εντυπωσιακή αλλαγή στο hairlook της κόβοντας αφέλειες.

Τα πρώτα λόγια της Ιωάννας μπαίνοντας στο πλατό

«Καλώς ήρθατε, καλησπέρα! Πόσο καιρό έχουμε να πούμε την πρώτη μας καλησπέρα; Πόσος καιρός πέρασε; Μου φάνηκε σαν αιώνας. Και ξέρετε κάτι; Η καρδιά μου χτυπάει σήμερα τόσο δυνατά που νομίζω ότι την ακούτε… Είχε συντονιστεί στις 12 ακριβώς. Είναι η ώρα που κάθε μέρα θα δίνουμε το ραντεβού μας, που κάθε μέρα για δύο ωρίτσες θα σας κρατάμε συντροφιά και θα γινόμαστε μία μεγάλη παρέα».

Καλεσμένοι στην πρώτη της εκπομπή για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν ήταν ο Γρηγόρης Γκουντάρας και τη Νάταλι Κάκκαβα, οι οποίοι μάλλον έφεραν σε αμηχανία την εντυπωσιακή Ιωάννα, όταν εκείνη τους ρώτησε εάν υπάρχει «συνταγή» για μια ευτυχισμένη σχέση.

Τότε το ζευγάρι των παρουσιαστών δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα για τη φημολογούμενη σχέση της Ιωάννας Μαλέσκου με εκπαιδευτή σκύλων, οπότε ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Γρηγόρης: Δεν υπάρχουν συνταγές. Στο λέω με το καλό όταν παντρευτείς. Έχεις καμία σχέση;

Ιωάννα: Για πες μου για την συνταγή.

Γρηγόρης: Γιατί διάβαζα ότι κάτι γίνεται και μου άρεσε που το διάβασα. Ισχύει;

Ιωάννα: Για πες μου πώς περνάτε;

Νάταλι: Δεν ξεκλειδώνει. Να σου πω κάτι, θα μας πεις όμως, δεν γίνεται!

Γρηγόρης: Με καψουρεύει τώρα. Χαμογελάει πονηρά, οπότε ισχύει.

Νάταλι: Σε έχουμε γνωρίσει μόνο μέσα από τα επαγγελματικά σου.

Ιωάννα: Δεν μου απαντάτε στην ερώτηση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ