Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η ημέρα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για πιο ευχάριστες επαφές στο ξεκίνημα της

Οι προβλέψεις για την εβδομάδα....

Η μέρα ξεκινά με το ωραίο τρίγωνο της Σελήνης από τους Διδύμους με την Αφροδίτη από τον Ζυγό, που δημιουργεί τις προϋποθέσεις για πιο ευχάριστες επαφές στο ξεκίνημα της μέρας. Μπορεί ο Αύγουστος να τελειώνει, αλλά σημασία δεν έχουν ούτε οι μήνες ούτε οι εποχές όταν βλέπουμε τα πράγματα με αισιοδοξία και είμαστε ευγνώμονες γι’ αυτά που έχουμε, χωρίς να εστιάζουμε διαρκώς σε ό,τι μπορεί να μας λείπει.

Τις απογευματινές ώρες, ωστόσο, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη και ακολούθως με τον Ποσειδώνα μπορεί να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις ή σε εκνευρισμούς. 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους κάνοντας πιο εξωστρεφή τη διάθεσή σας, ενώ θα προτιμήσετε να συναναστραφείτε με άτομα που σας ενθουσιάζουν κι έχουν πιο θετική στάση απέναντι στη ζωή. Η μέρα ξεκινά με το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη κι έτσι οι επαφές σας μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευχάριστες. Στην πορεία της μέρας, με τις απαιτητικές όψεις της Σελήνης προς τον Άρη και τον Ποσειδώνα, μπορεί να σας απασχολήσουν κάποια θέματα με συνεργάτες ή με τη δουλειά σας και μπορεί το άγχος σας να αυξηθεί. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα ξεκινά με πιο ευχάριστη διάθεση και ακόμη και αν έχετε πολλά να διεκπεραιώσετε σε επαγγελματικό επίπεδο, οι πρωινές ώρες αν μη τι άλλο θα είναι πιο διασκεδαστικές και ανάλαφρες. Το απόγευμα μπορεί να σας αγχώσουν θέματα που σχετίζονται είτε με φίλους ή συνεργάτες, είτε ακόμη και με τα παιδιά αν είστε γονείς. 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Η Σελήνη εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της Τρίτης και οι πρωινές ώρες, με τη θετική της όψη προς την Αφροδίτη, κυλούν πιο ευχάριστα κι αν καταπιάνεστε με όσα σας αρέσουν και αγαπάτε θα σας φανούν ακόμη καλύτερες. Ενδεχομένως να υπάρχει μεγαλύτερο άγχος προς το απόγευμα ή πίεση από θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά ή τις υποχρεώσεις σας στο σπίτι, καθώς η Σελήνη σχηματίζει όψη με τον Άρη και τον Ποσειδώνα.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ