Κηδεία Άκη Τσοχατζόπουλου: Με μαύρο μαντήλι η Βίκυ Σταμάτη, αγκαζέ με τον 14χρονο γιο τους Άκη junior (φωτό)

Το τελευταίο αντίο στον Άκη Τσοχατζόπουλο...

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών για να πεί το τελευταίο αντίο στον Άκη Τσοχατζόπουλου. 

Η κηδεία του Άκη Τσοχατζόπουλου ο οποίος έφυγε απο τη ζωή σε ηλικία 82 ετών πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων στο Α' Νεκροταφείο της Αθήνας.

Το τελευταίο διάστημα το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και επί χρόνια υπουργός των κυβερνήσεων του νοσηλευόταν στο νοσοκομείο. 

Η σύζυγος του πρώην ισχυρού άντρα του ΠΑΣΟΚ, Βίκυ Σταμάτη με ένα μαντήλι στα μαλλιά έκατσε στο πάτωμα, δίπλα στο φέρετρο, λίγο πριν του πει το τελευταίο «αντίο».

Μαζί της είχε και τον 14χρονο γιος τους, Απόστολο Τσοχατζόπουλο. Το φέρετρο βγήκε από τον ιερό ναό Αγίων Θεοδώρων υπό τους ήχους του ύμνου του ΠΑΣΟΚ και του τραγουδιού «Καλημέρα ήλιε» του Μάνου Λοΐζου .

Να σημειωθεί πως δεν έδωσαν το παρόν στην κηδεία στελέχη από το ΚΙΝΑΛ.

Φωτό από eurokinissi 

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος, υπήρξε εμβληματική μορφή του ΠΑΣΟΚ με συνεχείς παρουσίες σε κυβερνήσεις από το 1981 μέχρι και το 2004, ενώ το 1996 έθεσε υποψηφιότητα για τη θέση του πρωθυπουργού ύστερα από την παραίτηση του Ανδρέα Παπανδρέου.

Η διαδρομή του ωστόσο αμαυρώθηκε από το σκάνδαλο στα εξοπλιστικά, που οδήγησε και στη σύλληψή του στις 11 Απριλίου του 2012 με την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα. Στις 7 Οκτωβρίου 2013 καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 20 ετών, με την ποινή του να μειώνεται αργότερα σε 19 χρόνια. Επικαλούμενος προβλήματα υγείας αποφυλακίστηκε στις 2 Ιουλίου 2018.

Δείτε όλες τις φωτό στο Slide Show

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ