Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Θα μας απασχολήσουν περισσότερο θέματα που αφορούν τις προσωπικές σχέσεις, την οικογένεια, το σπίτι

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας για τα 12 ζώδια

Καλό μήνα! Ο Σεπτέμβριος μπαίνει με μια ιδιαίτερα συναισθηματική και με μεταβαλλόμενες διαθέσεις Σελήνη στον Καρκίνο, που από τη μια μπορεί να μας κάνει να νοσταλγούμε τις διακοπές -όσοι ήδη έχουν επιστρέψει στη ρουτίνα της δουλειάς- κι από την άλλη αγγίζει κάποιες πιο βαθιές κι ευαίσθητες χορδές της ψυχολογίας μας, κάνοντας μας πιο ευάλωτους συναισθηματικά.

Η κύρια όψη της Σελήνης είναι το τετράγωνο με τον νεοφερμένο στον Ζυγό Ερμή κι έτσι τις μεσημεριανές ώρες μπορεί να πούμε πράγματα που πιθανώς δεν εννοούμε ή να υπάρχει ένα κλίμα ασυμφωνίας, που ξεκινά κυρίως από μας τους ίδιους, καθώς δεν είναι εύκολο να συντονιστούν η λογική και οι επιταγές της καρδιάς μας.

Το βράδυ τα πράγματα θα είναι πιο ήρεμα παρόλα αυτά και είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκουραστούμε και να φροντίσουμε τους εαυτούς μας και αυτούς που αγαπάμε. Θέματα που αφορούν στις προσωπικές σχέσεις, την οικογένεια, το σπίτι, θα μας απασχολήσουν περισσότερο.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη από τον Καρκίνο κοντράρει ανοιχτά σήμερα με τον Ερμή τις μεσημεριανές ώρες και παίζει με το μυαλό και τα συναισθήματα σας σήμερα. Καθώς όλοι γύρω σας θα είναι πιο ευαίσθητοι, αλλά και λίγο στον κόσμο τους, ίσως πρέπει να προσέξετε τι λέτε και πώς το λέτε, αν δεν θέλετε να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Η ασάφεια, η αοριστία και η δυσκολία στην επικοινωνία τις μεσημεριανές ώρες, σε ό,τι αφορά μια σχέση ή μια συνεργασία, θα κυριαρχούν σήμερα, γι’ αυτό μην πιέζετε τα πράγματα. Γενικώς, είναι μια άβολη μέρα και ίσως νιώσετε κάποιες ανασφάλειες να ξυπνούν από το παρελθόν.

Το θετικό είναι ότι δεν θα κρατήσει πολύ, καθώς από την Παρασκευή κι έπειτα θα ξεκινήσουν καλύτερες μέρες, οπότε οπλιστείτε με υπομονή, μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις και αποφύγετε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και πιέσεις. Αξιοποιήστε τη μέρα για να χαλαρώσετε λίγο, να ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη από τον Καρκίνο είναι πιο φιλική προς το ζώδιο σας κι έχει να κάνει περισσότερο με την καθημερινότητα της δουλειάς, αλλά και το κομμάτι της επικοινωνίας. Όμως σήμερα, καθώς σχηματίζει τετράγωνο προς τον Ερμή, πιθανώς να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση ή αίσθηση πίεσης ανάμεσα σε σας και τους συνεργάτες σας ή τους πελάτες σας αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες.

Πιθανώς ακόμη να υπάρχει μια έντονη αύξηση στους ρυθμούς της ημέρας σας, πιθανώς όμως και κάποια ασάφεια ή σύγχυση που αφορά συζητήσεις, μετακινήσεις, το μεταφορικό σας μέσο, συμφωνίες ή σχέδια για το μέλλον. Σαφώς δεν είναι μια θετική μέρα για δεσμεύσεις και συμφωνίες, αλλά ούτε και πολύ σοβαρές συζητήσεις. Ακόμη, μην φορτώνετε το πρόγραμμα σας με πολλά και διαφορετικά πράγματα και νιώθετε έτσι πιεσμένοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή μέρα δεν πατά σε γερό υπόβαθρο και είναι λίγο ασαφής και ρευστή ως προς τα αποτελέσματα της. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή μπορεί να σας δυσκολέψει λίγο περισσότερο τις μεσημεριανές ώρες. Αυτό μπορεί να το συνειδητοποιήσετε κυρίως σε δύο τομείς, στα ερωτικά και τα οικονομικά. Μάλλον είναι οι δύο τομείς που δεν μπορείτε να σχεδιάσετε τις παρακάτω κινήσεις σας με ευκολία, αφού κάποιος παράγοντας θα τροποποιεί την κατάσταση κάθε φορά.

Τα πράγματα θα βελτιωθούν αργότερα μέσα στην εβδομάδα, γι’ αυτό αν έχετε διαπραγματεύσεις και οικονομικές συζητήσεις να κάνετε, δείτε μήπως τις πάτε πιο μετά. Ακόμη, προσέξτε σήμερα τις αυξημένες προσδοκίες, αλλά και τα μεγάλα έξοδα που μπορεί να τα βασίζετε σε αυτές και όχι σε ρεαλιστικά δεδομένα.

 

Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ