Νεκρός σε τροχαίο ο γνωστός τραγουδιστής Mad Clip - Τραγούδησε με την Ελένη Φουρέιρα λίγο πριν το θάνατό του σε γάμο (φώτο - βίντεο)

H Porsche που οδηγούσε ξέφυγε της πορείας της και προσέκρουσε σε μία κολώνα και ένα δέντρο

Σκοτώθηκε σε τροχαίο τα ξημερώματα ο τράπερ Mad Clip στη Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής.



Ο άτυχος 34χρονος βρισκόταν σε γάμο φίλων του, όταν στην επιστροφή έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε αρχικά σε μία κολώνα και ακολούθως σε έναν μεγάλο ευκάλυπτο, όπου και ακινητοποιήθηκε.



Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα ο οδηγός, το κανονικό όνομα του οποίου είναι Πίτερ Αναστασόπουλος, γνωστός ως Mad Clip να εγκλωβιστεί εντός του οχήματος και να χρειαστούν περίπου δύο ώρες για να τον απεγκλωβίσουν οι Πυροσβέστες. Ο τράπερ διακομίσθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση, όπου αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 



Ο δημοφιλής τραγουδιστής είχε δημοσιεύσει stories από τη γαμήλια δεξίωση των φίλων του λίγο πριν το τροχαίο δυστύχημα.

Συγκεκριμένα ο Mad Clip λίγο πριν χάσει τη ζωή του μετά από ένα φοβερό τροχαίο με την Porsche του χθες το βράδυ, ήταν καλεσμένος στο γάμο του φίλου του και συνεργάτη, Γιώργου Μπενιουδάκη.



Ο Γιώργος Μπενιουδάκης σκηνοθέτης και φωτογράφος συνεργάτης του Mad Clip και η Λία Παπαδοπούλου PR manager της Panik Records ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και το party έγινε στο Island, όπου διασκέδαζαν και χόρευαν με τα τραγούδια του.



Στη δεξίωση παρευρέθηκαν πολλά άτομα από τον καλλιτεχνικό χώρο, ενώ ο Mad clip τραγούδησε στο ζευγάρι μαζί με την Ελένη Φουρέιρα.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ