O καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά τον Mad Clip - Το συγκινητικό αντίο της Φουρέιρα, της Ζόζεφιν, του κολλητού του Light

Ο κόσμος του θεάματος αποχαιρετά τον αδικοχαμένο τράπερ....

Σοκ έχει προκαλέσει στην ελληνική τραπ σκηνή η είδηση του θανάτου του Mad Clip, που τραυματίστηκε θανάσιμα περίπου στις 02:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης σε τροχαίο που σημειώθηκε στη Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής.

Οι συνθήκες του τροχαίου παραμένουν αδιευκρίνιστες.  Ο καλλιτέχνης μεταφέρθηκε αρχικά στο Ασκληπιείο Βούλας και στη συνεχεία στον «Ευαγγελισμό» όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ πριν λίγο βρισκόταν σε γάμο φιλικού του ζευγαριού.

Mάλιστα ανάρτησε και βίντεο από την δεξίωση στην οποία φαινόταν πολύ χαρούμενος. Ο Mad Clip ήταν από τους πολύ αγαπημένους trappers στην Ελλάδα, ενώ τα κομμάτια του γινόντουσαν επιτυχία με το που κυκλοφορούσαν. 

Ο Mad Clip γεννήθηκε στις ΗΠΑ και μετακόμισε μόνιμα στην Ελλάδα το 2016. Από τότε, ξεκίνησε η μεγάλη καριέρα του εντός των ελληνικών συνόρων και η ενασχόληση του με την trap μουσική.

Η γνωριμία του με τον γνωστό ράπερ Taki Tsan αποτελεί σημείο αναφοράς στην καριέρα του, αφού ο Mad Clip ένωσε τις δυνάμεις του μαζί του και κυκλοφόρησε το πρώτο του κομμάτι με τίτλο «Trelos», το 2016.

Σοκαρισμένοι είναι οι φίλοι, συνεργάτες και οι φανς του

Ο ράπερ πρόσφατα είχε κυκλοφορήσει ένα καινούργιο τραγούδι σε συνεργασία με την Ελένη Φουρέιρα το οποίο φυσικά απογειώθηκε. Μάλιστα το ''Mporei'' αυτή την στιγμή έχει 18,110,562 views στην πασίγνωστη πλατφμόρμα Youtube.

 

 

Ένα ακόμη τραγούσι του που σημείωσε μεγάλη επιτυχία είναι το ''Fimi΄'' σε συνεργασία με την αγαπημένη τραγουδίστρια Josephine

 

 

O καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρέτησε τον τραγουδιστή μέσα από τα social media με αναρτήσεις, και κανένας δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβη.

Η Ελένη Φουρέιρα ανάρτησε στον λογιαριασμό της στο Instagram μια μαύρη φωτογραφία χωρίς να γράψει τίποτα απολύτως, αφού τα λόγια είναι περιττά σε αυτές τις τραγικές στιγμές. 

 

 

Η Ζόζεφιν, ανάρτησε φωτογραφία τους και έγραψε: ''RIP'' , ενώ σε stories στο Insta ανάρτησε πως δεν μπορεί να το πιστέψει.... 

 

 

Ο κολλητός του φίλος Light και εξίσου επιτυχημένος ράπερ, βρέθηκε στο μέρος της τραγωδίας. Ένα βίντεο δείχνει την συγκλονιστική στιγμή που φωνάζει "Πάει, πάει", με λυγμούς. 

 

 

Ο Prince Fy, ακόμα ένα ανερχόμενο αστέρι της ραπ σκηνής και καλός φίλος του Madclip έκανε πολλά stories, ανεβάζοντας βιντεάκια με τις στιγμές που πέρασαν μαζί. 

 

 

 

 

 

Τέλος ο Snik σε ανάρτησή του είπε τα εξής: ''RIP Super Trapper u were a real one''. 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ