Με τον Ιταλό αριστοκράτη & πολύ νεότερο σύζυγο της έφτασε στην Βενετία η Jessica Chastain -η θαλασσί τουαλέτα & το δωμάτιο που κοστίζει 4000 ευρώ (φώτο)

Η Jessica Chastain έφτασε στο Φεστιβάλ συνοδεύομενη από τον 39χρονο Ιταλό σύζυγο της, Gian Luca Passi de Preposulo, ο οποίος κατάγεται από αριστοκρατική οικογένεια με βασιλικές ρίζες

Η Jessica Chastain έστρεψε όλα τα βλέμματα πάνω της την Πέμπτη, όταν εμφανίστηκε στο 78ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, με εντυπωσιακή τουαλέτα .

Η 44χρονη ηθοποιός έμεινε σε πανάκριβη σουίτα που στοιχίζει 4000 ευρώ ανά νύχτα στο πολυτελές ξενοδοχείο Hotel Excelsior Lido.

Με αυτοπεποίθηση και ένα λαμπερό χαμόγελο πόζαρε για τους φωτογράφους που την περίμεναν έξω από το ξενοδοχείο.

Εντυπωσιακή με μάξι θαλασσί ημιδιαφανές φόρεμα κεντημένο με πούλιες και ψηλοτάκουνα ασημί πέδιλα έκλεψε τις εντυπώσεις.

Για τα χείλη της επέλεξε κατακόκκινο κραγιόν που το συνδύασε με "smoky" σκιές στα μάτια, ενώ τα τζίντζερ μαλλιά της τα άφησε ελεύθερα στους ώμους της, με χωρίστρα στη μέση.

Η Jessica Chastain έφτασε στο Φεστιβάλ συνοδεύομενη από τον 39χρονο Ιταλό σύζυγο της, Gian Luca Passi de Preposulo, ο οποίος κατάγεται από αριστοκρατική οικογένεια με βασιλικές ρίζες.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η 44χρονη σταρ επισκέφτηκε τη Βενετία για την προώθηση της νέας σειράς του HBO, Scenes from a Marriage.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ