Οι 3 φαντασμαγορικές εμφανίσεις της Molly Sims στο Φεστιβάλ της Βενετίας: Carolina Herrera, παγιέτα από τα νύχια ως την κορυφή, κόκκινη & διαφάνεια

Από τις ωραιότερες εμφανίσεις... 

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας αυτή τη στιγμή, καθώς οι σταρ κατευθύνονται στην Ιταλία για την 78η τελετή της διεθνούς διοργάνωσης.

Πρώτη μέρα χθες για το Φεστιβάλ και το κόκκινο χαλί γέμισε λαμπερές παρουσίες. Μια από αυτές ήταν και η Molly Sims. To πρώην μοντέλο και ηθοποιός έφτασε με private jet , έφαγε στο Cipriani μακαρόνια, και πήγε με διάφανη τουαλέτα στο διάσημο Harrys bar … 

 

 

Η 48χρονη συνοδευόταν από τον γοητευτικό 52χρονο σύζυγό της  Scott Stuber, ο οποίος είναι παραγωγός και επικεφαλής πρωτότυπων ταινιών στο Netflix. Οι δυό τους βρέθηκαν στην προβολή της ταινίας ''The Power Of The Dog''.

 

 

Κατά τη δεύτερη ημέρα, τα metallics, έλαβαν τα ηνία στον στυλιστικό τομέα. Η Molly Sims μάλιστα ήταν η ''Βασίλισσα των Μetallics'' , καθώς το φόρεμα της ήταν από τα νύχια ως την κορυφή με παγιέτα. 

 

 

Το φόρεμά της ήταν από την συλλογή της Carolina Herrera's Resort '21 collection. Ντυμένο με χιλιάδες πούλιες, αυτό το φόρεμα με puff sleeves, αναδείκνυε την σιλουέτα της και την έκανε να δείχνει εντυπωσιακή.

Ολοκλήρωσε το look της με ένα clutch και ασημένια σκουλαρίκια. Όσο για τα μαλλιά και το make up της, κράτησε τα μαλλιά σε έναν κότσο, ενώ το μακιγιάζ της διατηρήθηκε σε γήινους τόνους. 

 

 

 

 

Φυσικά όταν δεν κάνει την σταρ είναι μια μαμά σαν ολες τι άλλες και μία σύζυγος ερωτευμένη με τον άντρα της . 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ