H Adriana Lima δεν είναι πια μόνη - Το 40χρονο μοντέλο βρήκε τον έρωτα στον Andre, αγνώστων λοιπών στοιχείων & τα καυτά φιλιά τους έκλεψαν την παράσταση

Δείτε την τολμηρή της εμφάνιση... 

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας αυτή τη στιγμή, καθώς οι σταρ κατευθύνονται στην Ιταλία για την 78η τελετή της διεθνούς διοργάνωσης.

Στην πόλη της Ιταλίας έφτασε πλήθος καλεσμένων με το κόκκινο χαλί να είναι εντυπωσιακό για άλλη μία φορά. Η Andriana Lima και άλλες διάσημες σταρ έδωσαν το παρών με κομψές και λαμπερές τουαλέτες τραβώντας όλα τα φώτα πάνω τους.

 

 

To πασίγνωστο μοντέλο όμως εκτός από την εντυπωσιακή της εμφάνιση, μαγνήτισε τα βλέμματα και για άλλον έναν λόγο. Για τον όμορφο και γοητευτικό συνοδό της, με τον οποίο κιόλας, αντάλλαξε ένα παθιασμένο φιλί. 

 

 

 

 

Η Adriana Lima και ο Andre Lemmers δεν κρύβουν τον έρωτά τους και πλέον βρωντοφωνάζουν πως είναι ερωτευμένοι. Εκεί για πρώτη φορά έκαναν γνωστή την είδηση πως είναι ζευγάρι. 

 

 

Τώρα όμως οι δύο τους, οι οποίοι φαίνεται πως δεν κρατιούνται, ξανά έκαναν άλλη μια εμφάνιση, σε κόκκινον χαλί στο Παρίσι αυτή την φορά σύμφωνα με την Daily Mail. Το juicy μοντέλο επέλεξε ένα leather strapless φόρεμα, προκαλώντας κυριολεκτικά σεισμό. 

 

 

 

 

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε πολλά για τον άνδρα που της έκλεψε την καρδιά, οι δύο τους όμως φαίνονται πολύ ταιριαστό ζευγάρι. 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ