Ξανά στο νοσοκομείο η Πριγκίπισσα Σαρλίν - Θα γίνει "λαθρεπιβάτης" & θα επιστρέψει στο Μονακό λέει ο Αλβέρτος... (φώτο)

Κατέρρευσε ξανά....

«Σταθερή» κρίνεται η κατάσταση της πριγκίπισσας Σαρλίν του Μονακό, η οποία εισήχθη εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Νότιας Αφρικής αφού  αισθάνθηκε αδιαθεσία, ανακοίνωσε σήμερα το ίδρυμά της.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου, 43 ετών, κατάγεται από τη Νότια Αφρική. Το βράδυ της Τετάρτης εισήχθη, χρησιμοποιώντας ψευδώνυμο, σε νοσοκομείο του Ντέρμπαν, στο Κουαζουλου-Νατάλ και σήμερα πήρε εξιτήριο.

Το ίδρυμά της στην ανακοίνωση που εξέδωσε διευκρίνισε ότι η Σαρλίν μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, αργά το βράδυ της Τετάρτης προς την Πέμπτη, αφού λιποθύμησε «λόγω των επιπλοκών που συνδέονται με τη λοίμωξη στο αυτί, τη μύτη και τον λαιμό» από την οποία πάσχει από τον Μάιο.

Οι γιατροί που την παρακολουθούν επιβεβαίωσαν ότι η κατάστασή της είναι σταθερή, πρόσθεσε.

Η Σαρλίν του Μονακό βρίσκεται στη Νότια Αφρική εδώ και πολλούς μήνες, επισήμως αναμένοντας να αναρρώσει από τη λοίμωξη που την ταλαιπωρεί.

Τον περασμένο μήνα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, για την οποία ελάχιστα έγιναν γνωστά.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος και τα παιδιά τους την επισκέφθηκαν αργότερα, την περίοδο της ανάρρωσής της.

«Υπέφερε πολύ» είπε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο η Σαντέλ Γουίτστοκ, η διευθύντρια του ιδρύματος.

Λόγω της παρατεταμένης απουσίας της Σαρλίν από το πριγκιπάτο, κυκλοφόρησαν στον διεθνή Τύπο διάφορες εικασίες περί επικείμενου διαζυγίου ή χωρισμού του ζεύγους.

Ο Αλβέρτος και η Σαρλίν δεν κατάφεραν να γιορτάσουν, τον Ιούλιο, τα δέκα χρόνια έγγαμου βίου τους στο Μονακό.

Η πρώην κολυμβήτρια Σαρλίν Λινέτ Γουίτστοκ γεννήθηκε το 1978 στη Νότια Αφρική και παντρεύτηκε τον Αλβέρτο του Μονακό το 2011.

Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό είναι «πρόθυμη» να επιστρέψει στο σπίτι της

Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό είναι «πρόθυμη» να επιστρέψει στο σπίτι και ελπίζει ότι μπορεί να ξαναβρεθεί με την οικογένειά της - αυτή τη φορά στο Μονακό, δήλωσε αποκλειστικά στο People ο πρίγκιπας Αλβέρτος.

Η πριγκίπισσα, η οποία κατάγεται από το Κέιπ Τάουν, βρίσκεται στην πατρίδα της από τα μέσα Μαΐου μετά από μια σοβαρή λοίμωξη ωτορινολαρυγγικής φύσης.

Πριν από δύο εβδομάδες υποβλήθηκε σε τετράωρη εγχείρηση υπό γενική αναισθησία, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Στην πρώτη του συνέντευξη από τότε που επέστρεψε από την επίσκεψη στη σύζυγο του στη Νότια Αφρική, ο Αλβέρτος σημειώνει ότι η ημερομηνία επιστροφής της στο Μονακό «εξαρτάται από πότε θα της το επιτρέψουν οι γιατροί και αν συνεχιστεί η πρόοδός της υγείας της θα μπορούσε να προγραμματίσει το ταξίδι επιστροφής και μέσα στο μήνα”.

Και συνεχίζει: «Ξέρω ότι είπε πιθανότατα "τέλη Οκτωβρίου ", αναφέρει ο Αλβέρτος, "αλλά αυτό ξέραμε πριν από τις τελευταίες επισκέψεις.

Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να περιορίσουμε το χρονικό διάστημα». Και συμπληρώνει: «Είναι έτοιμη. Είπε αστειευόμενη ότι είναι έτοιμη να γίνει λαθρεπιβάτης σε πλοίο για να επιστρέψει στην Ευρώπη».

Ο Άλβέρτος είπε ακόμα ότι η υγεία της συζύγου του έχει βελτιωθεί από την τελευταία χειρουργική επέμβαση στις 13 Αυγούστου.

Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης οικογενειακής τους επανένωσης στη Νότια Αφρική, ο Άλβέρτος συνόδευσε τη σύζυγό του στον χειρουργό που έκανε την επέμβαση για να λάβει «μια νέα επανεκτίμηση πως τα πράγματα πάνε καλά.

Ήταν πολύ χαρούμενη που μας είδε και πέρασε χρόνο με τα παιδιά», κατέληξε ο Αλβέρτος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ