Σίμος Σιδηρόπουλος - Σουζάνα Χατζηβασιλείου: Ένα υπέροχο ζευγάρι σε έναν πανέμορφο γάμο - το νυφικό, οι λαμπεροί καλεσμένοι (φωτό)

Αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης!

 

Ο Συμεών Σιδηρόπουλος, Πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Πολιτικών Επιστημόνων (ΕΟΠΕ) και στέλεχος φαρμακευτικής εταιρείας και η Σουζάνα Χατζηβασιλείου, Πολιτικός Επιστήμων με ειδίκευση στην επικοινωνία και τις πολιτικές υγείας επισφράγησαν την αγάπη τους στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Casa e Campo, στις Αφίδνες, το Σάββατο (28.08.21..).

Το όμορφο ζευγάρι ένωσαν με τα ιερά δεσμά του γάμου η Κατερίνα Π. Παναγοπούλου, Πρέσβυς εκ Προσωπικοτήτων, Επίτιμη Πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Πολιτικών Επιστημόνων (ΕΟΠΕ) και Πρόεδρος του ΠΑΣΓ "Καλλιπάτειρα" και η Ίρις Ευθυμίου Egleton, συγγραφέας και σύζυγος του Christopher Egleton.

Και οι δύο κουμπάρες είναι στενές φίλες ετών του ζευγαριού. Το μυστήριο τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλιού και Εκπρόσωπος της Ιεράς Συνόδου, κ.κ. Αθηναγόρας.

Η νύφη είχε επιλέξει ένα όμορφο νυφικό με μακριά μανίκια και λεπτομέρειες από δαντέλα, ενώ την μέση της στόλιζε μια μεγάλη ζώνη. Κομψός και ο γαμπρός με σκούρο μπλε κοστούμι και παπιγιόν.

Παρευρέθηκαν πλήθος κόσμου (τηρώντας τον αριθμό που ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα), το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Οργανισμού Πολιτικών Επιστημόνων, πλήθος δημοσιογράφων, πολιτικών, ακαδημαϊκών και επιχειρηματιών.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

Ανάμεσά τους, ο Υπουργός και Βουλευτής Ρεθύμνου, Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο Βουλευτής Ηλείας, Μιχάλης Κατρίνης, οι Καθηγητές Πανεπιστημίου, Θανάσης Βοζίκης, Κυριάκος Σουλιώτης, Θοδωρής Φούσκας, Γιάννης Τσάκνης, Σπύρος Βασιλόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής της TAKEDA, Γεώργιος Φαίδων Καλομοίρης, οι φαρμακοβιομήχανοι Ανδρέας και Λάμπρος Παπάζογλου, οι δημοσιογράφοι Έμη Λιβανίου, Νατάσα Σπαγκαδώρου, η εκδότρια Τζένυ Περγιαλιώτου, το στέλεχος της ΕΛΠΕΝ, Ιατρός Αλέξανδρος Γκίνης, ο Γενικός Διευθυντής του ΣΕΓΑΣ, Σωτήρης Κυρανάκος και ο Διευθυντής της Ευρωκλινικής, Νίκος Γκούμας.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ