ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ! Το κορίτσι - βόμβα χαράς με μια κεφάτη παρέα επιστρέφει - η Βίκυ Παγιατάκη θα λέει τα άστρα! (φωτό & βίντεο)

Ραντεβού την Δευτέρα το πρώι!

Ραντεβού την την Δευτέρα (6/9) στις 10:50 δίνει η Δανάη Μπάρκα και η εκπομπή της Πάμε Δανάη, που επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τον κανάλι του Mega.

Η Δανάη Μπάρκα, το κορίτσι που άφησε το δικό του στίγμα στην πρωινή, ψυχαγωγική ζώνη, δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές, καθημερινά, σε νέα ώρα και με ολοκαίνουργια παρέα, αλλά πάντα με τηνίδια αισιόδοξη διάθεση και την ίδια θετική ενέργεια.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pame Danai (@pamedanai)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pame Danai (@pamedanai)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mega Tv (@megatvcom)

Στο καθημερινό ραντεβού με τους τηλεθεατές, η Δανάη θα έχει δίπλα της την πιο κεφάτη παρέα – τον Άρη Καβατζίκη, τη Δέσποινα Καμπούρη και τον Γιώργο Κρικοριάν. Η Βίκυ Παγιατάκη θα μας ενημερώνει για τις αστρολογικές προβλέψεις, ενώ στην κουζίνα θα βρίσκεται ο σεφ Τίμος Ζαχαράτος. 

Η ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής της

Περίπου 48 ώρες πριν την πρεμιέρα της δεύτερής σεζόν του Πάμε Δανάη η παρουσιάστρια της αγαπημένης εκπομπής έγραψε σε Post της:

«Αγαπητό μου ημερολόγιο,

τώρα που σου γραφω είναι περίπου 46 ώρες πριν από την πρεμιέρα της δεύτερης σεζον.Για σένα μπορεί να είναι ασήμαντο,για εμενα καθόλου..ο καθενας έχει την καθημερινότητα του.Θέλω ομως να γράψω ποσό χαρούμενη είμαι που θα λεμε καλημέρα και θα κάνουμε οοο,τι περνάει απ το χέρι μας για να χαμογελάμε.

Είμαι και αγχωμένη για να λειτουργήσουν όλες οι ιδέες μας,να περάσουμε ωραία,να γίνουμε ένα και να ξεκινάει η μέρα μας δυνατά. Δεν φαινεται η «δουλειά» πίσω από μία εκπομπη πολλές φορες..δεν φαινεται το άγχος,η αγωνία για ένα ωραίο θέμα, η ευθύνη ότι σε βλέπουν όποτε οφείλεις να έχεις σεβασμό και να προσεχείς τι λες,η απόγνωση όταν τελευταία στιγμή αλλάζουν οι καταστάσεις και μένεις με άδειο χρόνο και τρέχεις πανικόβλητος να δεις τι θα κανετε διότι κάποιος είναι σπιτι και περιμένει να δει ενδιαφέροντα πράγματα.

Μια εκπομπη μπορεί φαινομενικά να αποτελείται από μια ομορφη παρέα που λεει τα νέα ομως αλήθεια,δουλεύουν τοοοοσοι άνθρωποι πίσω για να υλοποιηθεί,υπάρχουν τοοοσοι παράγοντες προκειμένου να συμβει,υπάρχει τόση σκέψη,τόσος κόπος, τόσα χέρια,τόσα μυαλά για να περάσουν λίγες ώρες με ροή, με συνέπεια, με οργάνωση..που όταν άρχισα να τα συνειδητοποιώ δεν το πίστευα.

Είναι τόσο ωραίο να δημιουργείς νέες σχέσεις με κόσμο που δεν ξέρεις και να γινεστε φίλοι,γνωστοι,παρέα…είναι υπέροχο να λαμβάνεις μηνύματα εμψύχωσης,είναι υπέροχο να αγαπάς και να αγαπιέσαι με αγνώστους,είναι συγκινητικό να σε περιμένει κάποιος για να πιει καφέ μαζι σου. Το καλοκαίρι που πέρασε ήταν φρικτό,πρακτικά και ψυχολογικά,για όλους μας..το φθινόπωρο θα ξεκινήσει με χαμόγελα,με αλήθεια,με ανθρωπιά,με χιούμορ και εκπλήξεις.

Είναι ευλογία η ζωή,είναι ευλογία να κάνεις πράγματα που αγαπάς,είναι ευλογία να περιτριγυρίζεσαι από ωραίους ανθρώπους και το εύχομαι σε όλους.Τα πράγματα όταν τα κανείς με αγάπη-είτε δουλεύεις σε μια εκπομπη,είτε σε υπηρεσία,είτε στον δήμο - λάμπουν από φως. Οοο,τι δουλειά και να κάνεις-δεν παίζει κανένα ρόλο τι και που- καν την με αγάπη,όλες οι δουλειές έχουν την δίκη τους σημασία και σπουδαιότητα..βρες την αγάπη,κι ακολούθησε την.??♥️

Σας χιλιοευχαριστω για τα μηνύματα..αν δεν ήσασταν εσείς,δε θα ήμασταν εμείς ? Είσαι υπεροχοι ? #pamedanai @pamedanai».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ