Χρήστος Στυλιανίδης: Όταν συνάντησα τον νέο υπουργό Πολιτικής Προστασίας - Τον χαρακτήριζαν ως τον πιο ανθρώπινο Ευρωπαίο Επίτροπο

O Xρήστος Στυλιανίδης είναι ο νέος υπουργός Πολιτικής Προστασίας. 

Τον νέο Υπουργό Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Στυλιανίδη, τον συνάντησα πρώτη φορά 2 Οκτωβρίου 2019 όταν παρουσίαζα τον απολογισμό 24 ετών του Χαμόγελου του Παιδιού.

Στην ανάρτηση που είχα κάνει τότε ανέφερα ότι χαρακτηρίστηκε ως ο πιο ανθρώπινος Επίτροπος που πέρασε ποτέ από την Ευρωπαϊκή Ενωση . Του εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο του και πάντα να κρατάει αυτό γιά το οποίο εν τέλει διακρίθηκε: Πυγμή και ανθρωπιά. 

Το τιμητικό βραβείο «Ανδρέας Γιαννόπουλος» απένειμε ο Πρόεδρος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος στον Ευρωπαίο Επίτροπο για την Ανθρωπιστική Βοήθεια και τη Διαχείριση Κρίσεων, κ. Χρήστο Στυλιανίδη σε αναγνώριση του έργου του, ιδίως υπέρ της προώθησης και της παροχής βοήθειας προς τα ευάλωτα παιδιά στην Ελλάδα, αλλά και σε περιοχές σε ολόκληρο τον κόσμο.

«Νιώθω μέλος της οικογένειας του Χαμόγελου του Παιδιού» δήλωσε με συγκίνηση ο κ. Στυλιανίδης εγκωμιάζοντας το έργο του Οργανισμού, την ποιότητα των υπηρεσιών του και το ομαδικό του πνεύμα.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» κατάφερε να γίνει επίσημος εταίρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στον τομέα της ανθρωπιστικής βοήθειας (DG ECHO), η μόνη ελληνική οργάνωση που το έχει πετύχει, περνώντας όλες τις αξιολογήσεις και προσφέροντας ολιστική βοήθεια σε παιδιά πρόσφυγες μετανάστες», συμπλήρωσε ο Ευρωπαίος Επίτροπος. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ