Φθινόπωρο 2021: Αυτά είναι τα 11 trends της σεζόν - έντονα χρώματα, πλεκτά γιλέκα & στρας απο το πρωί έως το βράδυ (φωτό)

Τι θα φορέσουμε φέτος;

Μπορεί το περσινό Φθινόπωρο να μας βρήκε στο σπίτι και οι πιτζάμες να είχαν την τιμητική τους, ωστόσο φέτος αναμένεται να έχουμε μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων, κάτι που σημαίνει ότι επιτέλους μπορούμε να φορέσουμε τα αγαπημένα μας outfits.

Οι τάσεις της σεζόν στρέφονται προς μια πιο αισιοδοξη κατεύθυνση με «καλοκαιρινά» χρώματα να μπαίνουν στην φθινοπωρινή και χειμωνιάτικη γκαρνταρόμπα μας και τα στρας να προορίζονται πλέον τόσο για βραδινά, όσο και για καθημερινά looks.

Άλλωστε πολλοί σχεδιαστές μόδας προσπάθησαν στις κολεξιόν τους να συνδυάσουν την ανάγκη για άνεση, που «γέννησε» η καραντίνα, με την λάμψη που έλειψε από την ζωή και την ντουλάπα μας αυτό το διάστημα.

Φυσικά στα trends βρίσκουμε τα κλασικά, αγαπημένα μας denim, midi φούστες αλλά και ένα χρώμα έκπληξη

Ας δούμε ποια είναι, σύμφωνα με το purewow.com, τα 11 φθινοπωρινά Trends του 2021 λοιπόν αναλυτικά:

1. Δοξασμένα 90ς

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @outfitznshit

 

 

Η μόδα της δεκαετίας του 90 είναι στο προσκήνιο ήδη εδώ και μερικά χρόνια και θα μας ακολουθήσει και το Φθινόπωρο του 2021. Ψηλές μπότες, μίνι φούστες, φαρδιές ζακέτες θα έχουν και φέτος την τιμητική τους.

2. Έντονα χρώματα

 

Κίτρινο, μουσταρδί, ροδακινί, μπλε. Τα «καλοκαιρινά» χρώματα μπαίνουν πλέον και στην φθινοπωρινή μας γκαρνταρόμπα.

3. Χαλαρά, φαρδιά denim

 

 

Μπορεί να αγαπήσαμε τα skinny jeans μας όμως φέτος οι γραμμές γίνονται πιο χαλαρές και τα παντελόνια μας πιο φαρδιά και άνετα.

4. Πλεκτά γιλέκα

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bershka (@bershka)

Γιλέκα με λεπτομέρειες ή σε απαλό κασμίρ μπορούν να συνδυαστούν άνετα με το φαρδύ σας τζιν. Δοκιμάστε να τα φορέσετε χωρίς μπλουζάκι από μέσα.

5. Σετ με midi φούστες

 

 

Midi φούστες συνδυασμένες με crop ή απλά μπλουζάκια και πουλόβερ είναι άλλη μια από τις τάσεις της σεζόν.

6. Παντελόνια με έντονα prints

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cider (@shopcider)

 

 

Σκακιέρα, λουλούδια, animal prints. Όποιο σχέδιο σας έρθει στο μυαλό μπορεί φέτος να φορεθεί άνετα με ένααπλό μαύρο, λευκό ή γκρι πουλόβερ.

7. Φουσκωτές τσάντες με ιδιαίτερες υφές

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Capture (@_caputre_)

Φέτος το διασκεδάζουμε με τις τσάντες μας επιλέγοντας μεν μονόχρωμα κομμάτια τα οποία ωστόσο έχουν το κάτι παραπάνω. Φουσκωτές, με σούρες ή καπιτονέ; Διαλέγετε και παίρνετε!

8. Το χρώμα της λεβάντας

Ένα χρώμα έκπληξη έρχεται αυτή τη σεζόν στην ντουλάπα μας. Μπορεί να κυριαρχήσουν οι «χαρούμενες» αποχρώσεις ωστόσο θα δούμε σύνολα και αξεσουάρ στο χρώμα της λεβάντας ή σε «χλωμό» λιλά.

9. Πλατφόρμες!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ASOS (@asos)

Ο εσπαντρίγιες και τα σανδάλια - πλατφόρμες, εμπνευσμένα από τη δεκαετία του '90 ήταν μία από τις κορυφαίες τάσεις παπουτσιών αυτό το καλοκαίρι κκαι τώρα αναμένεται να φορέσουμε και την χειμερινή εκδοχή τους!

10. Στρας και λάμψη από το πρώι εώς το βράδυ

 

 

Η λάμψη είναι πλέον για όλες τις ώρες της ημέρας. Ένα τζιν συνδυασμένο με μια αστραφτερή μπλούζα είναι από τα Looks που θα κυριαρχήσουν.

11. «Ακαδημαϊκά» looks

Από τον Harry Potter μέχρι το Gossip Girl παίρνουμε έμπνευση για τα Outfits μας. Μίνι φούστες, σακάκια και πολύ καρό σε σκούρες αποχρώσεις του πράσινου, του μπορντώ, του μπλε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ