Σοκ στη Ραφήνα: 44χρονος ζωγράφος βρέθηκε κρεμασμένος από μπαλκόνι πολυκατοικίας - είχε σκοτώσει τη μητέρα του το 2013 (φωτό & βίντεο)

Ήταν φιμωμένος και δεμένος

Κρεμασμένο από το μπαλκόνι του σπιτιού του βρήκαν άνδρα 44 ετών στην οδό Νηρεως 39 στις Μάρκες στη Ραφήνα. Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα ανδρες της ομάδας ΔΙΑΣ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ η πολιτική προστασία Ραφήνας και η Πυροαβεστικη. 

Ο άνδρας βρέθηκε στο πίσω μέρος της πολυκατοικίας και ήταν δεμένος με δεματικό (tire up) και με μονωτική ταινία στο στόμα του. Ειδοποιήθηκε κλειδαράς ο οποίος παραβίασε την πόρτα ώστε να μπορέσουν οι αστυνομικοί να μπουν στο διαμέρισμα.

Photo: irafinagr

Σύμφωνα με πληροφορίες του irafina.gr, πρόκειται για ζωγράφο ο οποίος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αυτοκτονία.

Για αυτό το λόγο, στο σημείο βρέθηκαν άνδρες από το Τμήμα Ασφαλείας Ραφήνας και από το εγκληματολογικό της Αστυνομίας για να διερευνήσουν την υπόθεση. Στο σημείο βρέθηκαν και άνδρες της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του 44χρονου.

Η τραγική ιστορία του 44χρονου ζωγράφου

Ο 44χρονος, ο οποίος βρέθηκε κρεμασμένος από μπαλκόνι στην πολυκατοικία που έμενε στην Ραφήνα, άφησε σύμφωνα με πληροφορίες, τρία σημειώματα. Ένα για την αστυνομία, ένα για την αδερφή του και ένα για τον δικηγόρο του.

Όπως αποκαλύπτεται, το 2013 ο 44χρονος είχε σκοτώσει την μητέρα του στραγγαλίζοντάς την με καλώδιο μπαλαντέζας, σύμφωνα με το irafina.gr.

Τότε, είχε ομολογήσει το έγκλημά του και μάλιστα είπε πει ότι πάσχει από σχιζοφρένεια και πως είχε φτάσει στο να κάνει την κίνηση αυτή επειδή τον κακοποιούσε και του έκανε τη ζωή κόλαση. Αρχικά μάλιστα όταν την είχε σκοτώσει μέσα στο σπίτι τους στην Δυτική Αττική είχε σκηνοθετήσει το έγκλημα. Είχε αφαιρέσει και 1.850 ευρώ για να θεωρηθεί ότι ήταν ληστεία μετά φόνου.

Αφού την σκότωσε, έφυγε από το σπίτι και ξαναγύρισε ισχυριζόμενος ότι την βρήκε νεκρή. Ο 44χρονος είχε εκτίσει ποινή αλλά λόγω των ψυχολογικών προβλημάτων που είχε αφέθηκε ελεύθερος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ