Oι πρώτες φωτογραφίες από την κηδεία του Mad Clip - Υποβασταζόμενη η μητέρα του, ράκος η Ελένη Φουρέιρα (βίντεο)

Θρήνος στην κηδεία του νεαρού ράπερ. 

Οικογένεια, φίλοι, συνεργάτες και θαυμαστές λένε το τελευταίο «αντίο» στον Mad Clip, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο την περασμένη εβδομάδα.

Πλήθος κόσμου μαζεύτηκε από νωρίς το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Παναγίτσας Παλαιού Φαλήρου. Τραγική φιγούρα, η απαρηγόρητη μητέρα του που ήρθε από τις ΗΠΑ. 

 

 

Να σημειωθεί πως όσοι θέλουν μπορούν να παρακολουθήσουν την κηδεία του Mad Clip ζωντανά μέσα από το κανάλι του ιερού ναού στο Youtube

 

Λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι έφτασε στην εκκλησία η σορός του Mad Clip σε ένα λευκό φέρετρο, όπως συνηθίζεται για τους ανθρώπους που δεν έχουν παντρευτεί.

Στην κηδεία βρίσκονται μεταξύ άλλων η Ελένη Φουρέιρα, ο Light, ο Prince Fy, o Ypo, ο Γιώργος Σαμπάνης, η Ζόζεφιν, o Σταν και η Τάμτα.

Το τραγικό βράδυ που έχασε την ζωή του ο Πίτερ Αναστασόπουλος

O πασίγνωστος ράπερ Madclip και μόλις 34 ετών έχασε την ζωή του τα ξημερώματα της Πέμπτης 2/9, όταν το ακριβό αυτοκίνητο που οδηγούσε προσέκρουσε σε κολόνα και μετά σε δέντρο στην οδό Αθηνάς (παραλιακή Λεωφόρος), στο ύψος της συμβολής της με την οδό Φανερωμένης, στο ρεύμα προς Γλυφάδα, περιοχής Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.

Η Πυροσβεστική χρειάστηκε περισσότερες από δύο ώρες για τον απεγκλωβισμό του Mad Clip (Πίτερ Αναστασόπουλος το πραγματικό του όνομα).

Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ