Επιτέλους η Angelina Jolie γελάει με την καρδιά της! Πώς πέτυχε η φίλη της Salma Hayek, με το φλογερό ταμπεραμέντο, να την κάνει να σκάσει το χειλάκι της (βίντεο)

Δείτε το απίθανο βίντεο!

Η Angelina Jolie είναι μια από τις πιο όμορφες παρουσίες στο Χόλιγουντ αλλά και μια γυναίκα με έντονη κοινωνική δράση. Ωστόσο δεν την βλέπουμε συχνά να γελά με την καρδιά της.

Αυτό όμως άλλαξε πρόσφατα με το βίντεο που ανέβασε στα social media η Salma Hayek! Το μεξικάνικο ταπεραμέντο της ήταν αρκετό για να καταφέρει να κάνει το χειλάκι της φίλης να «σκάσει» λίγο, όπως συνηθίζουμε να λέμε.

Η διάσημη ηθοποιός έκλεισε την Πέμπτη τα 55 της χρόνια και το γιόρτασε μαζί με καλή παρέα. Ανάμεσα στους καλεσμένους της λοιπόν ήταν και η Jolie. 

Στο βίντεο που  μοιράστηκε με τους 18.6 εκατομμύρια followers της βλέπουμε την Hayek καθισμένη στον καναπέ ενώ δίπλα της κάθονται από την μία ο αδερφός της και από την άλλη η διάσημη φιλενάδα της. Ενώ έχει σβήσει τα κεράκια και της τραγουδούν ακόμα, η 46χρονη Jolie  της κρατά απαλά το κεφάλι και την βοηθά να χώσει το πρόσωπό της μέσα στην τούρτα, όπως ορίζει το ισπανικό έθιμο!

Δείτε το απίθανο βίντεο

«Ο αδερφός μου και εγώ προσπαθούμε να διδάξουμε στην Angie πώς να κάνει τη μεξικάνικη mordida (σ.σστα ισπανικά σημαίνει δάγκωμα)» διαβάζουμε στο post της Hayek.

Τελικά η 55χρονη ηθοποιός παίρνει δυο, τρεις βαθιές ανάσες και «βουτάει» μέσα στο λαχταριστό γλυκό, ενώ οι καλεσμένοι της χειροκροτούν. Όσο για την Angelina Jolie, το χάρηκε και εκείνη με την ψυχή της!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ