Αγνώριστη η Tori Spelling! Η 48χρονη πρωταγωνίστρια του θρυλικού Beverly Hills έχει αρχίσει να «μοιάζει στις Kardashians» (φωτό)

Ανέβασε μια φωτογραφία και τα σχόλια έπεσαν βροχή!

Αγνώριστη η Tori Spelling που μοιράστηκε στο Instagra μια φωτογραφία από πρόσφατη έξοδό της και συγκέντρωσε αμέτρητα comments για το πόσο έχει αλλάξει η εμφάνισή της.

Ειδικότερα η ηθοποιός γιόρτασε το τέλος του «Messyness» του MTV με την «Σνούκι» , την κομμώτριά της Λόρα Ρουτζέτι και άλλους φίλους το βράδυ της Πέμπτης.

Στο Instagram της μάλιστα μοιράστηκε με τους 1.6 εκατομμύρια followers της μια φωτογραφία στην οποία πόζαρε μαζί με την πρωταγωνίστρια του ριάλιτι Jersey Shore.

«My Messy Bestie… στην πραγματικότητα είμαστε το δίδυμο που ποτέ δεν ήξερες ότι χρειαζόσουν. @snooki μπορεί να είσαι η δίδυμη φλόγα μου (αλλά πιο κοντή ?) αγαπώ τον τρόπο που ενδυναμώνουμε η μια την άλλη στο να είμαστε ο αυθεντικός εαυτός μας. Xo» έγραψε στο post της.

 

 

 

 

Και κάπου εκεί τα σχόλια έπεσαν βροχή! Πολλοί ήταν αυτοί που σχολίασαν ότι μοιάζει με τις Kardashians ενώ κάποιος έγραψε «οι αυθεντικοί εαυτοί σας; ούτε κάν».

Να σημειωθεί ότι η Tori υποδύθηκε την Donna Martin στην περίφημη σειρά των 90ς “Beverly Hills 90210”, ωστόσο από τότε έχει αλλάξει σίγουρα πολύ!

 

 

 

 

 

Η ίδια μάλιστα σε παλιότερη συνέντευξή της είχε μιλήσει και για τις πλαστικές επεμβάσεις που είχε κάνει λέγοντας «έχω κάνει επέμβαση στη μύτη και στο στήθος. Αυτά είναι όλα. Συνεχώς διαβάζω νέα δημοσιεύματα ότι έκανα και άλλες επεμβάσεις (...) Οι άνθρωποι μιλούν για μένα χωρίς να γνωρίζουν. Υποστηρίζουν ότι έκανα πλαστικές επεμβάσεις από όταν ήμουν 17 ετών (...) Θυμάμαι ότι ο μπαμπάς μου, μου έλεγε να μην ανησυχώ ότι θα εξαφανιστούν όλα την επόμενη εβδομάδα. Αλλά αυτό το συγκεκριμένο πράγμα με συνόδευσε καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας μου».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ