Γέννησε τα δίδυμα η Όλγα Κεφαλογιάννη: Η ανάρτηση της νέας μαμάς - «η πρώτη αγκαλιά, το θαύμα της ζωής» (φωτό)

Εκείνη και ο Μίνως Μάτσας έγιναν γονείς για πρώτη φορά!

Λίγους μόνο μήνες μετά τον γάμο τους στις Σπέτσες η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας έγιναν γονείς με την πολιτικό να φέρνει στον κόσμο να δίδυμα παιδιά τους.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας γέννησε σήμερα ένα αγορι και ένα κορίτσι, ενώ το χαρμόσυνο γεγονός έρχεται ανήμερα των γενεθλίων του γνωστού μουσικοσυνθέτη.

Μάλιστα ανέβασε στο Instagram και την πρώτη φωτογραφία με την ίδια να γράφει στο post: «Η πρώτη αγκαλιά, το πρώτο βλέμμα, το θαύμα της ζωής. Η ευλογία της οικογένειας. Νιώθουμε ολοκληρωμένοι. Καλωσορίσατε στον κόσμο!».

"Ο Μίνως ήταν ένας άνθρωπος που έκανε τη μεγάλη ανατροπή στη ζωή μου και μέχρι τώρα θα έλεγα ότι έχει πάει καλά"  είχε πει η ίδια χαρακτηριστικά σε συνέντευξή που έδωσε πριν λίγο καιρό.

«Αυτό που χαρακτηρίζει τα τελευταία δύο χρόνια είναι η ανατροπή. Οι ανατροπές στη ζωή έρχονται και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να τις αρπάξεις, πολλές φορές περνάνε από μπροστά μας πράγματα που ίσως από φόβο δεν τολμάμε. (...) Ξέρω ότι υπάρχουν πολλές γυναίκες που θα θέλαν να βιώσουν την μητρότητα και έχουν λόγος που τους αποτρέπουν. Είναι ωραίο να γίνεις μητέρα όταν πραγματικά το θες και είναι σημαντικό να μην απογοητευτείς. Έχω περάσει την απογοήτευση αύτη. Αν κάποια γυναίκα θέλει να βιώσει τη μητρότητα, πρέπει να ενημερωθεί, να το προσπαθήσει και πλέον η επιστήμη βοηθάει πάρα πολύ. Εγώ αισθάνομαι πολύ ευλογημένη, γιατί κάτι που είχα βγάλει από το μυαλό μου ως πιθανότητα, συμβαίνει. Είναι κάτι που σε πληγώνει πάρα πολύ, το βιώνεις ως πολύ μεγάλη απώλεια, λες “ας το αφήσω» είχε προσθέσει ακόμα.

 

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν λίγο καιρό παρουσία του δημάρχου Σπετσών με κουμπάρα την ξαδέλφη της Χρυσή Βαρδινογιάννη, η οποία συνοδευόταν από τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

Nα τονίσουμε σε αυτό το σημείο πως ο σύζυγός της λατρεύει τις Σπέτσες, ήταν αναμενόμενο λοιπόν ότι θα προτείνει στην αγαπημένη του Όλγα ο γάμος να γίνει στο νησί του.

Δείτε επίσης: Γάμος Όλγας Κεφαλογιάννη - Μίνου Μάτσα: Η οικογενειακή φωτό με Μάκη και Ρούλα Μάτσα, Ελένη Κεφαλογιάννη και τον θείο Βαρδινογιάννη (βίντεο)

Ο πατέρας του Μάκης Μάτσας έχει χτίσει μία μεγάλη έπαυλη στο πίσω μέρος του νησιού πάνω στη θάλασσα με ξεχωριστά σπίτια, για τον Μίνω και την κόρη του Μαργαρίτα. Το ερωτευμένο ζευγάρι θα δειπνήσει σήμερα σε πολύ στενό κύκλο εκεί που ο δημοφιλής μουσικός περνάει πολλές ώρες δημιουργίας για τις συνθέσεις του σε ταινίες και θεατρικά έργα. 

Δείτε επίσης: Η Όλγα Κεφαλογιάννη μιλάει για πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη & τα δίδυμα που περιμένει - Θέλουμε να έχουμε γερά παιδιά & να τα μεγαλώσουμε με αγάπη & χαρά (βίντεο)

Θυμίζουμε πως η Όλγα Κεφαλογιάννη υπήρξε παντρεμένη με τον Μάνο Πενθερουδάκη. Οι δυο τους παντρεύτηκαν στις 22 Ιανουαρίου του 2010 στο Κολωνάκι, ενώ η είδηση του διαζυγίου τους έγινε γνωστή τον Ιανουάριο του 2020.

Ευχόμαστε στην Όλγα Κεφαλογιάννη και στον Μίνω Μάτσα να τους ζήσουν τα δίδυμα και να είναι πάντα γερά και ευτυχισμένα!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ