Νέα Σελήνη στην Παρθένο (7/9): Αυτά είναι τα 7 ζώδια που θα κλείσουν οριστικά την πόρτα στα παλιά!

Η όψη τριγώνου του Ήλιου με τον Ουρανό στον Ταύρο θα ωθήσει αρκετά ζώδια να αλλάξουν τακτική και προσέγγιση

Η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου γίνεται 07/09, 03:52 ώρα Ελλάδας, στις 14° 38’ της Παρθένου, επηρεάζοντας κυρίως τους εκπροσώπους του Μεταβλητού σταυρού (Παρθένος, Ιχθύες, Δίδυμοι, Τοξότης), που έχουν γενέθλια το β’ δεκαήμερο, αλλά και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτές τις θέσεις και γύρω στις συγκεκριμένες μοίρες. 

Η όψη τριγώνου του Ήλιου με τον Ουρανό στον Ταύρο είναι κυρίαρχη, καθώς θα ωθήσει αρκετά ζώδια να αλλάξουν τακτική και προσέγγιση, να αναθεωρήσουν σχέδια και νοοτροπία, να ξεφύγουν από την πεπατημένη, ενδεχομένως και να τελειώσουν καταστάσεις που δεν τα εξυπηρετούν πια. 

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου και με τον Ουρανό στον Ταύρο σύμμαχό σου, οι συνθήκες που διαμορφώνονται ευνοούν στο να σπάσεις τη ρουτίνα σου και να ξεφύγεις από τα καθιερωμένα, είτε σε προσωπικό είτε σε ερωτικό επίπεδο.Ενδεχομένως και ένα ταξίδι να σου αλλάξει τα μυαλά και να σε κάνει να δεις τελείως αλλιώς τα πράγματα ή ένα άτομο, με το οποίο θα ανοίξεις επαφή και είναι μακριά σου, που θα σε κινητοποιήσει να κυνηγήσεις ιδέες και όνειρα. Το σίγουρο είναι ότι θα νιώσεις ότι η ζωή σου χρειάζεται "επανασχεδιασμό" και όσο πιο πολύ είσαι διατεθειμένος να δοκιμάσεις ή να πειραματιστείς με καινούργια πρόσωπα και πράγματα, τόσο περισσότερες ευκαιρίες θα εμφανιστούν στο δρόμο σου, από εκεί που δεν το περιμένεις. Επιπλέον, μια πρόταση, ακόμα και επαγγελματική ίσως είναι αυτή που θα σε βάλει σε ένα νέο μονοπάτι, σύμφωνα με το astrology.gr.

ΙΧΘΥΕΣ 

Η Νέα Σελήνη που γίνεται στον 7ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να λάβεις σοβαρά υπόψη σου τα καινούργια δεδομένα που θα εμφανιστούν και να αντεπεξέλθεις σε διάφορα ζητήματα που έχουν να κάνουν τόσο με τον συγγενικό σου κύκλο και τον περίγυρό σου, όσο και τη σχέση ή τις συνεργασίες σου. Το κύριο ζητούμενο είναι κατανοήσεις ότι αν δεν αλλάξεις εσύ τον τρόπο που αντιδράς ή λειτουργείς, δε θα αλλάξει και η συμπεριφορά των άλλων απέναντί σου. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οφείλεις να είσαι πιο πρακτικός και να κρίνεις με βάση τα πρόσωπα και τα γεγονότα που αντιμετωπίζεις κι όχι συναισθηματικός γιατί ούτε σωστή εκτίμηση κάνεις, ούτε ορθές αποφάσεις παίρνεις. Κάποια αιφνίδια εξέλιξη είναι πολύ πιθανή στους συγκεκριμένους τομείς που θα σε αναστατώσει, ενώ δεν αποκλείεται να κλείσει μια πόρτα οριστικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Η οικογένεια και το σπίτι σου θα συγκεντρώσουν το ενδιαφέρον σου, αυτή την περίοδο, με τη Νέα Σελήνη να γίνεται στον 4ο οίκο σου, όπου επιβάλλεται σχεδόν να τελειώσεις με εκκρεμή ζητήματα, είτε αυτά είναι ανάμεσα σε σένα και ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, είτε στη διευθέτηση κληρονομικών και περιουσιακών στοιχείων είτε στην αναδιαμόρφωση του χώρου σου. Δεν αποκλείονται απρογραμμάτιστες τεχνικές εργασίες, αλλά και ζημιές του οικιακού σου εξοπλισμού ή ενός είδους που θα χρειαστεί αντικατάσταση. Από την άλλη, οι σχέσεις σου με ένα άτομο της οικογένειας μπορεί να διακοπούν ή να προκύψει ένα θέμα που το αφορά, που θα σε στενοχωρήσει. Σε ψυχολογικό επίπεδο, πάντως, θα έχεις μια περίεργη αναστάτωση που δε θα σε αφήνει να ηρεμήσεις και να σκεφτείς λογικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Η Νέα Σελήνη που γίνεται στον 10ο οίκο σου φέρνει ανακατατάξεις και καινούργιες αλλαγές που αφορούν στα επαγγελματικά σου, οπότε καλείσαι να προσαρμοστείς σύντομα, χωρίς γκρίνια και εντάσεις και να αντεπεξέλθεις πλήρως στα καθήκοντά σου ή, αν θεωρείς ότι σε αδικούν ή σου στερούν τη δυνατότητα να φτάσεις εκεί που θέλεις, να αποχωρήσεις. Επιπλέον και οι σχέσεις σου με ανωτέρους και συναδέλφους θα περάσει κρίση, ενδεχομένως να έρθουν και στην επιφάνεια διάφορα που αφορούν σε παλιότερα ζητήματα ή συμπεριφορές που θα σκάσουν ξαφνικά, εκπλήσσοντάς σε δυσάσεστα, όμως είναι και μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσουν όλα. Αν σου γίνει μια πρόταση ή να αναλάβεις ένα διαφορετικό πόστο, σκέψου καλά, πριν συμφωνήσεις κι αν μπορείς να ανταποκριθείς στην πρόκληση, είτε λόγω δυνατοτήτων είτε λόγω ανεπάρκειας γνώσεων. Ένα θέμα υγείας μπορεί επίσης να φέρει αναστάτωση στο πρόγραμμά σου.

ΤΑΥΡΟΣ 

Η Νέα Σελήνη που γίνεται στον 5ο οίκο σου και με την παρέα του Ουρανού στο ζώδιό σου, σε σπρώχνει να αλλάξεις τα δεδομένα στην ερωτική σου ζωή, ενδεχομένως και να θέσεις άλλα κριτήρια ή βλέποντας τα πράγματα πιο πρακτικά και κατασταλαγμένα να στραφείς σε διαφορετικές, από τις μέχρι τώρα, επιλογές. Ενδεχομένως και να πάρεις αστραπιαία μια απόφαση, να εγκαταλείψεις το κυνήγι ενός προσώπου, αφού βλέπεις ότι είναι μάταιος κόπος ή να προχωρήσεις σε δεσμό, διώχνοντας κάθε ενδοιασμό. Πιθανή είναι και μια καινούργια γνωριμία που θα εξελιχθεί πολύ γρήγορα, όπως επίσης και να προτείνεις στο ταίρι σου να ζήσετε μαζί. Το ενδεχόμενο της απόκτησης ενός παιδιού θα σου σφηνωθεί στο μυαλό, ενώ αν έχεις, θα φροντίσεις για την κάλυψη των πρακτικών αναγκών τους. 

ΛΕΩΝ 

Επηρεάζεσαι τόσο στο οικονομικό, όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο από τη Νέα Σελήνη στον 2ο οίκο σου, η οποία μπορεί να φέρει απανωτές αλλαγές, αλλά και έξοδα που ενδεχομένως να σε βάλουν σε σκέψεις για το πώς θα καταφέρεις να καλύψεις και τις άμεσες ανάγκες σου και θα εξοικονομήσεις χρήματα είτε για τις δύσκολες μέρες είτε για μια αγορά ή επένδυση που σκεφτόσουν να κάνεις. Το να βρεις άλλες πηγές εσόδων, πιο "συμβατικές" θα είναι δύσκολο, οπότε θα πρέπει να βάλεις το μυαλό σου κάτω να δουλέψει, αναζητώντας κάτι πιο πρωτοποριακό ή ιδιαίτερο. Και στα ερωτικοσεξουαλιά σου, ισχύει αυτό, που είτε θα βάλεις "κόφτη" και θα περιορίσεις τις απαιτήσεις και τις υψηλές προσδοκίες σου και θα επικεντρωθείς στην ουσία είτε θα απογοητευτείς από την μετάλλαξη ενός προσώπου και τον κακό του εαυτό που θα φέρει στην επιφάνεια.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Με τη Νέα Σελήνη στον 8ο οίκο σου, κύριο μέλημά σου θα είναι, εκτός από το να καλύψεις τις πάγιες ανάγκες σου, είναι και το να διευθετήσεις και υποχρεώσεις προς τρίτους, καθώς είναι πολύ πιθανό να... σκάσουν όλες μαζί κάποια στιγμή και να χάσεις τον μπούσουλα ή να μπεις στο στόχαστρο τραπεζών, εφορίας, ασφαλιστικών ταμείων και λοιπών ιδρυμάτατων που έχεις ανοιχτές οφειλές. Έξοδα μπορεί να προκύψουν και σχετικά με το σπίτι ή ένα μέλος της οικογένειάς σου, οπότε θα βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη. Από την άλλη, επειδή κι η λίμπιντό σου θα αυξηθεί, προσπάθησε να αποφύγεις τα μπλεξίματα με πρόσωπα που δεν έχουν να σου προσφέρουν όσα ζητάς και να μην πετάς στα σύννεφα γιατί η προσγείωσή σου θα είναι ανώμαλη. Εφ' όσον είσαι άνθρωπος που βλέπει μπροστά, κάνε τη σωστή για σένα επιλογή.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ