Jean-Paul Belmmondo: Οι γυναίκες του θρυλικού γόη - Παντρεύτηκε δύο χορεύτριες, ερωτεύτηκε την Ursula Andress & την Laura Antonelli, έκανε σχέση με Playmates

Ο θρύλος του γαλλικού σινεμά που έφυγε χθες σε ηλικία 88 ετών, είχε μεγάλη αδυναμία στις γυναίκες .

Ο Ζαν Πολ Μπελμοντό παντρεύτηκε δύο χορεύτριες με τις οποίες έκανε τέσσερα παιδιά, τρία με την πρώτη και ένα με την δεύτερη σύζυγό του.

Με την πρώτη γυναίκα του Élodie Constantin απέκτησε τα τρία πρώτα παιδιά του στις αρχές της δεκαετίας του 60 .

 

 

Η μοίρα ήθελε όμως από αυτό τον πρώτο γάμο να χάσει σε τραγικό δυστύχημα την κόρη του, Πατρίσια Μπελμοντό.

Όσο για το στερνοπαίδι του την όμορφη Στέλλα που σήμερα είναι μόλις 18 ετών και την οποία απέκτησε όταν ήταν 70 με την δεύτερη σύζυγό του επίσης χορεύτρια, θα διαβάσετε περισσότερα στο άρθρο του eirinika εδώ.

Διάσημοι δεσμοί της εποχής που μεσουρανούσε ήταν η Ούρσουλα Άντρες και η αείμνηστη Λάουρα Αντονέλι .

 

 

 

 

 

 

Και με τις δύο αυτές ντίβες του παγκόσμιου κινηματογράφου, την καλλονή Eλβετίδα κορίτσι του 007 και την πανέμορφη Ιταλίδα, οι σχέσεις δεν οδηγήθηκαν ποτέ σε γάμο παρά τα πρωτοσέλιδα, παρά τους εκατοντάδες παπαράτσι που τους ακολουθούσαν σε κάθε τους βήμα και τους απαθανάτιζαν.

 

 

 

 

Σειρά είχε η θυελλώδης σχέση του με μία καλλονή Βραζιλιάνα, την Carlos Sotto Mayor. Μελαχρινή και φυσικά πολύ νεότερη του. 

 

 

 

 

 

 

Όταν πλέον έκλεισε τα 60 ήρθε κοντά με την επόμενη σύζυγό του Natty

Mε αυτήν απέκτησε και την πανέμορφη Στέλλα. 

Η 18χρονη Στέλλα είναι εξαιρετική μαθήτρια, οι επιδόσεις της μάλιστα ανταμείφθηκαν από τον θρύλο του γαλλικού σινεμά και πατέρα της με ένα μεγάλο δώρο, ένα άλογο, αφού της αρέσει πολύ η ιππασία .

Πρόσφατα η Στέλλα εξομολογήθηκε στο Paris Match ότι θα ήθελε να την κρίνουν από τα δικά της επιτεύγματα και όχι από το βαρύ όνομα του πατέρα της.

 

 

Η αλήθεια είναι ότι η μικρή ακόμη Στέλλα ταλαιπωρήθηκε πολύ όταν ο γόης πατέρας της παρά το προχωρημένο της ηλικίας του συνάντησε την σεξοβόμβα Barbara Gandolfi. 

 

 

Το πρώην κουνελάκι του Playboyb, 42 χρόνια νεότερη, του έκανε την καρδιά του να χτυπάει κι ας ήταν 75 χρονών .

 

 

''H Μπάρμπαρα είναι η ευτυχία μου, η δεύτερη ανάσα μου'' δήλωσε ο Ζαν Πωλ Μπελμοντό, αλλά τελικά κι αυτός ο έρωτας έληξε άδοξα, οδηγήθηκε μάλιστα στα δικαστήρια με διεκδικήσεις από την πλευρά της εκρηκτικής συντρόφου του.

Ετσι η μικρή Stella έχει στο πλάι της μόνο την αγαπημένη της μαμά αφού τα δύο αδέλφια της έχουν την ηλικία της μητέρας της …..

Τους έβλεπα μόνο στα γενέθλια και τις επετείους πώς να χτίσω σχέσεις μαζί τους, παραπονέθηκε σε μία συνέντευξή της η μικρότερη από τα παιδιά του θρύλου;

 

Η Στέλλα έχει όνειρα να σπουδάσει πολιτικές επιστήμες και να μην ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα της ή της μαμάς της στο χορό. 

Ο καιρός θα δείξει εάν ο «ήλιος» όπως την αποκαλούσε ο μπαμπάς της θα λάμψει πραγματικά……

Τα τελευταία οχτώ χρόνια της ζωής του χτυπημένος από αλλεπάλληλα εγκεφαλικά έμεινε μόνος , με παρηγοριά του φυσικά τα εγγόνια του, τις αναμνήσεις του και το κοριτσάκι του που δεν πρόλαβε να τον χαρεί στα νιάτα του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ