Ανέκδοτη συνέντευξη του Mad Clip: «Δεν είμαι άνθρωπος που θα μπω στο αυτοκίνητό μου και θα τρέχω σαν τον τρελό» (βίντεο)

Τι έλεγε τότε ο διάσημος τράπερ

Αδημοσίευτα αποσπάσματα από τη συνέντευξη που είχε δώσει πριν περίπου ένα χρόνο ο Mad Clip στην εκπομπή «Special Report», έφερε στο φως το Πρωινό με την Φαίη Σκορδά  και τον Γιώργο Λιάγκα.

Τότε ο διάσημος τράπερ οδηγώντας την αγαπημένη του Porsche δήλωνε: «Κάνω λίγο την τρέλα μου αλλά πάντα με μέτρο. Δεν είμαι άνθρωπος που θα μπω στο αυτοκίνητό μου και θα τρέχω σαν τον τρελό, μέρα – νύχτα μέσα στην κίνηση σαν τον άρρωστο, επειδή είναι επικίνδυνα τα πράγματα. Και στο φινάλε δεν σου φταίει κάποιος άλλος να τον πάρεις στο λαιμό σου».

Κατά την διάρκεια της συνέντευξής του στο «Special Report» είχε πει ακόμα ότι «ήμουν μεγάλος κοντράκιας μικρός. Ήμουν άρρωστος με τις κόντρες».

Θέλω να χτίσω ένα σπίτι και να βγάλω τη μάνα μου από τη γκαρσονιέρα που μένει. Να βοηθήσω την αδελφή μου και τους γύρω μου (...) Βλέπω τον εαυτό μου σε λίγα χρόνια από τώρα με ένα τριπλάσιο σπίτι σε μέγεθος, δύο – τρία αυτοκίνητα παραπάνω, ίσως να είμαι παντρεμένος επίσημα, δύο - τρεις επιχειρήσεις ακόμα…» έλεγε επίσης ο Mad Clip. '

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mad Clip (@madclip)

Το γκραφίτι για τον Mad Clip στο Μεταξουργείο

Ο γνωστός street και tatoo artist Hambas θέλησε να αποχαιρετήσει τον φίλο του δημιουργώντας ένα γκραφίτι με το πρόσωπό του τράπερ, το οποίο βρίσκεται σε πολυκατοικία επί της οδού Πηνελόπης, στο Μεταξουργείο.

Φωτογραφίες: EUROKINISSI

«Nothing to prove, RIP Mad Clip» έγραψε ο καλλιτέχνης σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram, δημοσιεύοντας παράλληλα την φωτογραφία του γκραφίτι. Να σημειωθεί ότι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τράπερ του είχε πει ότι αν πεθάνει θα ήθελε να του φτιάξει ένα γκραφίτι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hambas (@hambas_)

Υπενθυμίζεται ότι η κηδεία του Mad Clip τελέστηκε χθες Δευτέρα (6/9), με πλήθος κόσμου να αποχαιρετά τον τράπερ.

Το τραγικό βράδυ που έχασε την ζωή του ο Πίτερ Αναστασόπουλος

O πασίγνωστος ράπερ Madclip και μόλις 34 ετών έχασε την ζωή του τα ξημερώματα της Πέμπτης 2/9, όταν το ακριβό αυτοκίνητο που οδηγούσε προσέκρουσε σε κολόνα και μετά σε δέντρο στην οδό Αθηνάς (παραλιακή Λεωφόρος), στο ύψος της συμβολής της με την οδό Φανερωμένης, στο ρεύμα προς Γλυφάδα, περιοχής Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mad Clip (@madclip)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mad Clip (@madclip)

Η Πυροσβεστική χρειάστηκε περισσότερες από δύο ώρες για τον απεγκλωβισμό του Mad Clip (Πίτερ Αναστασόπουλος το πραγματικό του όνομα).

Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ