Πέθανε στα 39 της η υπέροχη ηθοποιός & τραγουδίστρια Σάρα Χάρντινγκ - είχε διαγνωστεί με προχωρημένο καρκίνο μαστού (φωτό & βίντεο)

Ήταν πρώην μέλος των «Girls Aloud» 

Στα 39 της χρόνια πέθανε η ηθοποιός και πρώην τραγουδίστρια των «Girls Aloud» Σάρα Χάρντινγκ, η οποία είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού σε προσωρημένο στάδιο.

Την δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε την Κυριακή, μέσα από το Instagram της κόρης της, η μητέρας της γράφοντας χαρακτηριστικα:

«Με βαθιά θλίψη, σήμερα μοιράζομαι την είδηση ​​ότι η όμορφη κόρη μου Σάρα πέθανε δυστυχώς. Πολλοί από εσάς θα γνωρίζετε τη μάχη της Σάρα με τον καρκίνο και ότι αγωνίστηκε τόσο έντονα από τη διάγνωσή της μέχρι την τελευταία της μέρα.

Έφυγε ειρηνικά σήμερα το πρωί. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους για την ευγενική υποστήριξή τους τον τελευταίο χρόνο. Σήμαινε τα πάντα για τη Σάρα και της έδωσε μεγάλη δύναμη και γαλήνη να ξέρει ότι την αγαπούν. Ξέρω ότι δεν θα θέλει να τη θυμούνται για τον αγώνα της ενάντια σε αυτή την τρομερή ασθένεια – ήταν ένα λαμπερό αστέρι που λάμπει και ελπίζω ότι έτσι θα τη θυμούνται».

Σημειώνεται ότι η Χάρντινγκ διαγνώστηκε με προχωρημένο στάδιο καρκίνου του μαστού τον Αύγουστο του 2020, με την ίδια να αποκαλύπτει πριν από ένα περίπου χρόνο ότι κάνει χημειοθεραπείες, μετά από μαστεκτομή.

Μάλιστα είχε γράψει και βιβλίο με τον τίτλο «Hear me Out» και στο οποίο μιλάει για την περιπέτεια με την υγεία της και την «μάχη» που έδωσε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ