Σύσσωμη η βασιλική οικογένεια της Σουηδίας υποδέχτηκε το προεδρικό ζεύγος της Γερμανίας: Τι φόρεσαν οι royals & η πρώτη κυρία (φωτό)

Δείτε φωτό από την επίσκεψη

Τριήμερη επίσκεψη στη Σουηδία πραγματοποιεί ο πρόεδρος της Γερμανίας, Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάγερ και η σύζυγός του Έλκε Μπουντενμπέντερ, με την βασιλική οικογένεια της Σουηδίας να τους επιφυλάσσει σύσσωμη, μια θερμή υποδοχή.

Ειδικότερα ο βασιλιάς Καρλ Γκούσταφ, η βασίλισσα Σίλβια, η διάδοχος πριγκίπισσα Βικτώρια, ο σύζυγός της πρίγκιπας Ντάνιελ, ο πρίγκιπας Καρλ Φίλιπ και η πριγκίπισσα Σοφία υποδέχθηκαν τον Γεμρναό πρόεδρο και τη σύζυγό του με μια τελετή που πραγματοποιήθηκε στο παλάτι και στη συνέχεια ακολούθησε επίσημο δείπνο.

Φωτογραφίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Για την περίσταση η βασίλισσα της Σουηδίας επέλεξε ένα ταγιέρ σε λευκό και μαύρο χρώμα, ενώ το κεφάλι της στόλιζε ένα μικρό, κομψό καπέλο. Η κόρη της πριγκίπισσα Βικτόρια από πλευράς της φόρεσε ένα μπεζ φόρεμα, συνδυασμένο με εκρού σακάκι και αξεσουάρ σε ανάλογους τόνους.

Η σύζυγος του Γερμανού προέδρου ντύθηκε στα κόκκινα, με ένα φόρεμα τύπου σακάκι και ασορτί καπέλο.

Σύμφωνα με το newmroyals.com στόχος της επίσκεψης είναι να προωθηθούν ήδη καλές σχέσεις μεταξύ των δύο κρατών και να ενισχύσει περαιτέρω τους μακροπρόθεσμους πολιτικούς, οικονομικούς, κοινωνικούς και πολιτιστικούς δεσμούς τους.

Δείτε όλες τις φωτογαρφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ