Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Εξαιρετική μέρα για νέα ξεκινήματα - Συμφωνίες σε επαγγελματικό επίπεδο ή σοβαρές συζητήσεις & διαπραγματεύσεις

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ζυγό σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, κάνοντας μας πιο παρορμητικούς στη δράση μας, αλλά και πιο θετικούς στο να συνεργαστούμε με τους άλλους και γενικά να συνεννοηθούμε και να επικοινωνήσουμε.

Η μοναδική της όψη μέχρι το τέλος της μέρας είναι το τρίγωνο με τον Κρόνο, μια παραγωγική όψη που βοηθά να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στις επιδιώξεις μας. 

ΚΡΙΟΣ

Ο Σεπτέμβριος, ο μήνας των ξεκινημάτων, πολλές φορές μοιάζει με την Πρωτοχρονιά. Βάζουμε νέους στόχους, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο για την επανεκκίνηση μετά τις διακοπές. Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα, με τις εξαιρετικές όψεις που θα έχουμε, να κάνετε μια αναδρομή σε όλα αυτά που έχετε επιτύχει ως τώρα, σε όλες τις αλλαγές που έχετε εγκαινιάσει στη ζωή σας και να δείτε και τους νέους σας στόχους με οργάνωση, πρόγραμμα και πειθαρχία.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με υψηλή ενέργεια και αισιοδοξία κι έτσι πρέπει αγαπητοί μου Ταύροι, διότι τίποτε δεν μπορεί να σας σταματήσει αυτή την περίοδο από όλα αυτά που θέλετε να πραγματοποιηθούν στη ζωή σας. Απλά είναι σημαντικό να ξέρετε τι θέλετε, να έχετε απτούς στόχους. Σε αυτή τη φάση δεν έχει σημασία ποιος συμφωνεί και ποιος διαφωνεί με τα σχέδια σας, σημασία έχει να γίνουν πραγματικότητα και να αρέσουν και να εξυπηρετούν εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τις οσμίζεστε τις αλλαγές στον αέρα αγαπητοί μου Δίδυμοι, ακόμη κι αν δεν πραγματοποιηθούν αύριο το πρωί. Οι αλλαγές άλλωστε ξεκινούν από μέσα μας. Κάποια δική μας εσωτερική ανάγκη και παρόρμηση μας σπρώχνει πάντα στο να κυνηγήσουμε κάτι καινούριο. Επόμενο είναι να το καταφέρουμε κιόλας αν εστιάσουμε εκεί την προσοχή και την ενέργεια μας. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ