Η Kylie Jenner είναι έγκυος - Η δισεκατομμυριούχος της οικογένειας Kardashian περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον Travis Scott (βίντεο)

Άλλο ένα μέλος θα προστεθεί στην οικογένεια Kardashians - Jenners.

Έγκυος στο δεύτερο παιδί της με τον Travis Scott είναι η Kylie Jenner και το ανακοίνωσε με ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie ? (@kyliejenner)

Tον τελευταό καιρό στα social media, υπήρχε η φήμη της εγκυμοσύνης, χωρίς όμως η ίδια να έχει επιβεβαιώσει κάτι. Οι fans της έλεγαν πως σίγουρα είναι έγκυος, αφού πόσταρε παλιές της φωτογραφίες, όπως ακριβώς έκανε όταν ήταν έγκυος στην Stormi. 

 

Nα σημειώσουμε πως η δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας γνωστή με την πασίγνωστη εταιρεία καλλυντικών Kylie Cosmetics, έμεινε έγκυος στο πρώτο της παιδί στα 19 της.

Τότε έκρυψε καλά την εγκυμοσύνη της και με ένα βίντεο το οποίο ανάρτησε στο Youtube στον 7ο μήνα της κύησης , εξομολογήθηκε τα πάντα στους ακολούθους της. 

Η μικρότερη κόρη της Kris Jenner, στο βίντεο που δημοσίευσε και το οποίο έχει ήδη 43 εκατομμύρια προβολές, ξεκινάει από το θετικό τεστ εγκυμοσύνης, προχωράει στην ανακοίνωση της εγκυμοσύνης στον πατέρα του μωρού και στην μαμά Kris αλλά όπως στην κορούλα της που μαθαίνει πως σύντομα θα γίνει μεγάλη αδερφούλα.

Μέχρι στιγμής, η τηλεπερσόνα δεν γνωρίζει το φύλο του παιδιού της και είναι άγνωστο το πότε θα γεννήσει. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ