Μαρία Ηλιάκη: Η throwback φωτό με την Κατερίνα Καραβάτου επί εποχής «Κους Κους» - 16 χρόνια μετά, ξανά μαζί στο πλατό!

Ετοιμάζονται για την πρεμιέρα στο Mega

16 χρόνια μετά το «Κους – Κους το Μεσημέρι» η Μαρία Ηλιάκη και η Κατερίνα Καραβάτου θα βρεθούν και πάλι μαζί στο τηλεοπτικό πλατό, με τις δύο γυναίκες να προετοιμάζονται για την εκπομπή στο Mega.

Ειδικότερα η Μαρία Ηλιάκη, που πρόσφατα έγινε μανούλα και επέστρεψε με την οικογένειά της από την Ελβετία στην Ελλάδα, θα εμφανίζεται στην εκπομπή που θα παρουσιάσει η Κατερίνα Καραβάτου. 

«Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, τη Μαρία Ηλιάκη στο δυναμικό του. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, που ξεχώρισε αμέσως για το χιούμορ, την σπιρτάδα της, τον αυτοσαρκασμό και τον αυθορμητισμό της, επιστρέφει στα γνώριμα μονοπάτια της ψυχαγωγίας.

Στην πιο ώριμη περίοδο της ζωής της, η Μαρία Ηλιάκη είναι έτοιμη να αποκαλύψει πολύ περισσότερα από εκείνα που την έκαναν να ξεχωρίζει στις τηλεοπτικές παρέες. Έχοντας μάθει να παίζει πάντα ομαδικά, η Μαρία Ηλιάκη έρχεται με την παρουσία της να επιβεβαιώσει την άποψη που θέλει τις παρέες να γράφουν τις δικές τους μοναδικές τηλεοπτικές ιστορίες. Το MEGA την καλωσορίζει και της εύχεται κάθε επιτυχία» ανάφερε το κανάλι στην σχετική ανακοίνωση.

Έτσι λίγο πριν την πρεμιέρα η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ανέβασε στο Instagram μια Throwback φωτογραφία εκείνης και της Καραβάτου, από όταν ήταν μαζί στο «Κους Κους». «Είναι πολλά τα χρόνια τελικα ???? @katerinakaravatou #soon» έγραψε στο post της, ενώ μοιράστηκε και μια δεύτερη, πιο πρόσφατη φωτογαρφία τους.

Photo: Instagram/mariailiaki

«Όχι, αυτό ήταν το «θέλω της Καραβάτου»! Το είχαμε συζητήσει πολλές φορές απ’ έξω – απ’ έξω, αλλά δεν φανταζόμουν ότι θα γινόταν τόσο γρήγορα. Δεν φανταζόμουν ότι θα γινόταν τώρα. Είναι, όμως, ωραίες οι συνθήκες.

Είναι το MEGA, είναι το Σαββατοκύριακο, που για εμένα είναι αρκετά σημαντικό γιατί θα μπορώ τις καθημερινές να είμαι με το παιδί» είχε πει ακόμα η Μαρία Ηλιάκη σε συνέντευξή της στην Real Life και απαντώντας στο ερώτημα: «Πως να ονομάσω την επιστροφή σου στην τηλεόραση τέσσερα χρόνια μετά; «Η τύχη του μωρού»;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ