Taylor & Taylor: Η ραδιοπαραγωγός Τ. Strecker παντρεύτηκε την συνονόματη της Τ. Donohue - Το love story (φώτο)

Το ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί στις 14 Αυγούστου 2021 στο σπίτι των γονιών του Taylor Strecker στο Cohasset της Μασαχουσέτης

Όταν η Taylor Strecker, οικοδέσποινα της καθημερινής ραδιοφωνικής  εκπομπής The Taylor Strecker Show στο Patreon και του podcast Taste of Taylor, συνάντησε για πρώτη φορά την βιντεογράφο και συντάκτη Taylor Donohue σε βιντεοσκόπηση, δεν ήταν αυτό που λέμε "Έρωτας με την πρώτη ματιά".

Είχαν το ίδιο όνομα, άλλωστε, κάτι που ήταν  «ασυγχώρητο» για την Strecker.

Ωστόσο, η Strecker χρειάστηκε έναν βιντεογράφο για το ιστολόγιό της και προσέλαβε την Donohue για τη δουλειά.

Γρήγορα έγιναν φίλες και ανέπτυξαν συναισθήματα  η μία για την άλλη.

Ενώ η  Strecker χώρισε πρόσφατα και δεν είχε ποτέ συναισθήματα για μια γυναίκα, αποφάσισε να κάνει μια νέα κίνηση. 

Έτσι οι Taylor & Taylor ερωτεύθηκαν.

Μετά από πέντε χρόνια σχέσης, η Strecker και η Donohue αποφάσισαν να ορίσουν ημερομηνία αρραβώνα και ψώνισαν μαζί τα δαχτυλίδια τους στο Love Locked.

Στις 10 Νοεμβρίου 2020,η κάθε μία τους δημιούργησε μια πρόταση έκπληξη για την άλλη.

Η Strecker έδεσε τα μάτια της  Donohue και την πήγε στο αγαπημένο τους πιάνο μπαρ Marie’s Crisis, όπου γονάτισε για να της κάνει πρόταση.

Η  Donohue σχεδίασε να διακοσμηθεί κατάλληλα η ταράτσα στου σπιτιού τους  και προσέλαβε τον παλιό τους φίλο Ed McFarland να τους μαγειρέψει ένα ιδιωτικό δείπνο στο διαμέρισμά τους στο Jersey City.

Το ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί στις 14 Αυγούστου 2021 στο σπίτι των γονιών του Taylor Strecker στο Cohasset της Μασαχουσέτης

"Ήταν κάτι που δεν είχε ιδιαίτερο νόημα" λέει η Strecker. "Κατά τη διάρκεια της πανδημίας ήμασταν συνέχεια μαζί εκεί, και έγινε το δεύτερο σπίτι μας.

Έτσι αποφασίσαμε να ενώσουμε τις ζωές μας εκεί , μαζί με τους στενούς φίλους και τις οικογένειες μας". 

"Αρραβωνιαστήκαμε τον Νοέμβριο, οπότε είχαμε μόνο εννέα μήνες για να προγραμματίσουμε", σημειώνει ο Donohue, στο Brides.

"Τούτου δοθέντος , με τα τρελά μας προγράμματα εργασίας και τη νοοτροπία μας, οργανώσαμε απλά ένα dinner party. , ξεκινήσαμε πολύ γρήγορα τις τελευταίες έξι εβδομάδες", συνεχίζει.

Ενώ το ζευγάρι ζήτησε βοήθεια από την Kristen Campbell της Forklift Catering, πήραν μια προσέγγιση DIY για να κάνουν το πάρτι μαζί.

"Το Week-of είχε τη σημαντική βοήθεια  του πατέρα της νύφης", λέει η Donohue.

Taylor Strecker/Ιnstagram

"Κρέμασα μόνη μου τα φώτα μπιστρό και έκανα τις λίστες καλεσμένων  για όλο το Σαββατοκύριακο.

Η Τέιλορ Στρέκερ βρήκε τα  κρυστάλλινα κηροπήγια, και χάρη στα ψώνια από το   Homegoods, μετέτρεψε τη μπροστινή αυλή  του σπιτιού των γονιών της σε σαλόνι χορού με θέμα το Μαρόκο.

Η αδερφή της Strecker, Paige Dusel, χειρίστηκε το ρομαντικό εσωτερικό φωτισμό και τον στολισμό με λουλούδια. Επίσης, η αδελφή μου, Ashley Lisi, μας πάντρεψε! "

Για την ομορφιά τους τη μεγάλη μέρα τα δύο κορίτσια ήθελαν απλότητα και κομψότητα σε ροίυχα και μακιγιάζ.

Η Στρέκερ επέλεξε μια ολόσωμη φόρμα από την ASOS Bridal.

Ενώ η Taylor Donohue είχε έτοιμο ένα άλλο φόρεμα από την Net-A-Porter, αποφάσισε, το πρωί της τελετής,  το νυφικό της,να είναι  ένα κρεπ φόρεμα με ψηλό λαιμό από το BHLDN.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ