Oι Αντετοκούνμπο έκαναν πάλι το θαύμα τους: 9 λεπτά βίντεο - ύμνος στην Ελλάδα με την επίσκεψη των πρωταθλητών κάνει τον γύρο του κόσμου

Η επίσκεψη της οικογένειας Αντετοκούνμπο στην Ακρόπολη με το τρόπαιο του ΝΒΑ!

Πριν από 1, μιση μήνα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε MVP των τελικών του ΝΒΑ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από το Μιλγουόκι με 4-2 απέναντι στους Φοίνιξ Σανς.

Ο Greek Freak έγινε μόλις ο 7ος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που σημείωσε 50 πόντους σε αγώνα των ΝΒΑ Finals και ο πρώτος μετά τον Σακίλ Ο'Νιλ που είχε +40 πόντους και +10 ριμπάουντ σε τρία διαφορετικά παιχνίδια στους NBA Finals.

Ο «Giannis» είναι ο τρίτος Ευρωπαίος μετά τους Τόνι Πάρκερ (2007, Σπερς) και Ντιρκ Νοβίτζκι (2011, Μαβερικς), που κατακτάει το συγκεκριμένο βραβείο. 

 

 

Λίγες ημέρες μετά την ανάδειξή του ως MVP, ήρθε και πάλι στην Ελλάδα, την χώρα του, μαζί με την οικογένειά του. 

Γιάννης, Θανάσης, Κώστας και Βερόνικα Αντετοκούνμπο επισκέφτηκαν την Ακρόπολη στις αρχές Αυγούστου έχοντας μαζί τα τρόπαια πρωταθλητή και MVP των τελικών του Greek Freak.

Η κάμερα των Μιλγουόκι Μπακς ακολούθησε την οικογένεια Αντετοκούνμπο κατά την επίσκεψή της στην Ακρόπολη με τα τρόπαια του πρωταθλητή και του MVP και παρουσίασε το τι συνέβη στον ιερό βράχο.

 

 

Μάλιστα στη κάμερα ο Θανάσης δήλωσε: “Όλοι πρέπει να έρθουν στην Ελλάδα τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους”, ενώ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο από την πλευρά του είπε: “Ήταν πολύ σημαντικό να έρθουμε εδώ με το τρόπαιο. Όπου και αν παίζουμε εκπροσωπούμε την Ελλάδα και ήταν όμορφα να έρθουμε εδώ όλη η οικογένεια. Είναι σπουδαίο και περάσαμε υπέροχα”.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ