Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Στο επόμενο διάστημα καλούμαστε να δούμε σε βάθος και με την απαραίτητη σοβαρότητα την ερωτική μας ζωή

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια 

Σήμερα η Αφροδίτη περνά στον μυστηριώδη Σκορπιό, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 7/10, δίνοντας έναν τόνο πάθους και μυστικότητας στην προσωπική μας ζωή. Μάλιστα φαίνεται ότι της στρώνει τον δρόμο η Σελήνη που θα περάσει το πρωί στον Σκορπιό, ενώ η Αφροδίτη τις βραδινές ώρες.

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό όσο κι αν αγαπά το μυστήριο δεν αγαπά τα παιχνίδια του ποντικιού με τη γάτα, γι’ αυτό σε καινούριες γνωριμίες καλό θα ήταν να ανάψετε ένα πράσινο φως στην άλλη πλευρά, αλλιώς μπορεί η ιστορία να μείνει στο αρχικό στάδιο για πάντα.

ΚΡΙΟΣ

Την Παρασκευή, όπως και στο μεγαλύτερο μέρος του γουηκέντ, φαίνεται ότι θα προσπαθήσετε να ολοκληρώσετε όποιες εκκρεμότητες σας έχουν μείνει από όλη την εβδομάδα κι αυτό σημαίνει κάποιες ώρες δουλειάς παραπάνω. Από την άλλη, θα πρέπει να αφιερώσετε και χρόνο στον εαυτό σας αγαπητοί μου Κριοί. Η Σελήνη θα προχωρήσει το πρωί της Παρασκευής στον Σκορπιό, ενώ το βράδυ περνά και η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο μέσα στον τομέα των οικονομικών, των επενδύσεων, των υποχρεώσεων απέναντι σε εφορία, τράπεζες κλπ., στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο. 
ΤΑΥΡΟΣ

Η πορεία της Σελήνης από το πρωί της Παρασκευής στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί ένα πιο ασφυκτικό πλαίσιο, όπου θα πρέπει να ασχοληθείτε με τις υποχρεώσεις και τις δουλειές σας συγκεντρωμένα και πιο πειθαρχημένα προκειμένου να βγουν οι στόχοι σας. Από την άλλη, την Παρασκευή το βράδυ η Αφροδίτη περνά στον Σκορπιό και σηματοδοτεί μια περίοδο με έντονα συναισθήματα, κυρίως σε ερωτικό επίπεδο, τα οποία ενδεχομένως είναι δύσκολο να εκφράσετε όπως θέλετε.
ΔΙΔΥΜΟΙ

Από την Παρασκευή όλα δείχνουν ότι δεν θα καταφέρετε να χαλαρώσετε όπως θα θέλατε ή θα είχατε ανάγκη, αγαπητοί μου Δίδυμοι, καθώς οι υποχρεώσεις σας στη δουλειά, στο σπίτι ή τις σπουδές -ανάλογα και με την ηλικία ή τη φάση της ζωή σας- δεν θα σας επιτρέψουν να έχετε χαλαρούς ρυθμούς. Απλά προσπαθήστε να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας για να καταφέρετε να ξεκλέψετε και λίγο χρόνο για να ασχοληθείτε με ό,τι αγαπάτε. 

Διαβάστε τις προβλέψεις για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ