O Φοίβος ξεπέρασε τον πατέρα του - Kαλλονός ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη και της Τίνας (βίντεο)

''Δε θα μπορούσα να έχω άλλο πρότυπο από τον πατέρα μου, Γιώργο'', είπε. 

Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι σίγουρα ο πιο γνωστός Έλληνας παρουσιαστής. Ο ίδιος μετρά πάνω από χρόνια 40 χρόνια  στον χώρο της τηλεόρασης. 

Από το 1992 και μετά, ο Γιώργος Παπαδάκης παρουσίαζε την πρώτη, χρονολογικά, πρωινή ενημερωτική εκπομπή της Ελληνικής Τηλεόρασης Καλημέρα Ελλάδα έως το 2011 στην ΕΡΤ.

Από το 2011 μέχρι το 2015, παρουσίαζε την αντίστοιχη ενημερωτική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ANT1 με τίτλο Πρωινό ΑΝΤ1.

Από τις 7 Σεπτεμβρίου 2015, η πρωινή ενημερωτική εκπομπή μετονομάστηκε εκ νέου σε «Καλημέρα Ελλάδα», ύστερα από επιθυμία του ίδιου, που φυσικά έγινε δεκτή από το κανάλι.

Ο δημοσιογράφος έχει τρεις γιους: Τον Ιάσονα, τον Φοίβο και τον Κωνσταντή Παπαδάκη. Λίγοι όμως γνωρίζουν πως ένας από τους γιους του, ο Φοίβος, ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του στη δημοσιογραφία. 

Πρίν λίγες ημέρες ο νεαρός έκανε πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση, μίλησε στην κάμερα της πρωινής εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση με τον πατέρα του, Γιώργο αλλά στο «μικρόβιο» της δημοσιογραφίας που ρέει στο αίμα της οικογένειας Παπαδάκη. Όπως θα δείτε είναι ένας κούκλος και μοιάζει αρκετά στον μπαμπά του. 

 

 

«Από τα 18 μου δουλεύω σε site. Η δημοσιογραφία είναι κάτι που το έχω σαν μικρόβιο από πολύ μικρό παιδί γιατί μεγάλωσα σε ένα σπίτι με τον Γιώργο Παπαδάκη οπότε είχαμε πολλές τηλεοράσεις, συνέχεια άκουγα για ρεπορτάζ. Αναπόφευκτα ακολούθησα αυτόν τον δρόμο, το κάνω συνειδητά και μου αρέσει πάρα πολύ» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Φοίβος Παπαδάκης.

 «Δεν είχα σκεφτεί ποτέ να βρεθώ τηλεοπτικά πλάι στον πατέρα μου και μου φαίνεται λίγο περίεργο να έχουμε δύο Παπαδάκηδες στα ίδια παράθυρα. Ωστόσο ποτέ μη λες ποτέ! Νομίζω ότι θα είχε ενδιαφέρον οπότε γιατί όχι να μην το δοκιμάσουμε».

«Επειδή μεγάλωσα με τον Γιώργο Παπαδάκη ως πατέρα, δεν θα μπορούσα να έχω άλλο πρότυπο πέρα από εκείνον».

Πρόταση συνεργασίας από την Τσιμτσιλή;

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αμέσως μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος έκανε στον αέρα της εκπομπής της μια πρόταση συνεργασίας στον Φοίβο Παπαδάκη.

«Δείξτε με κοντινό, το λέω προς πάσα κατεύθυνση… Αυτό το παιδί θέλω να έρθει να δουλέψει μαζί μας. Είδα την συνέντευξη του και τα λέει πάρα πολύ ωραία. Μην προλάβετε να του κάνετε πρόταση, του κάνω πρώτη. Ο Παπαδάκης έρχεται στην Τσιμτσιλή, τέλος» τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ