Μυρτώ Αλικάκη: Έχουν πει ότι είμαι εθισμένη στην κοκαΐνη και ότι έχω ανορεξία, επειδή είμαι αδύνατη», τίποτε δεν ισχύει και από τα δυο (φωτό - βίντεο)

 Η ηθοποιός μίλησε για την απότομη αναγνώριση που είχε μετά την συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά Αναστασία, την μαγειρική, το κίνημα #metoo.

H γνωστή ηθοποιός Μυρτώ Αλικάκη, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Open «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μίλησε για το ελληνικό #metoo, αλλά και όλα αυτά που έχει ακούσει τόσα χρόνια για το πρόσωπό της. 

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην αναγνώριση που είχε μετά τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην τηλεοπτική σειρά του MEGA “Αναστασία”, ενώ μίλησε για τη σχέση της με τη μαγειρική και για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ανέφερε πως για την ίδια λένε, κατά καιρούς, ανυπόστατα πράγματα, όπως ότι είναι εθισμένη στην κοκαΐνη και ότι έχει ανορεξία.

«Πολλές φορές ακούμε κάτι ή βλέπουμε κάτι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι για αυτό το κάτι μπορούμε να ξέρουμε που μπορεί να φτάσει ή τι μπορεί να είναι», επισήμανε η Μυρτώ Αλικάκη.

 

«Είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα. Επίσης, φαντάζομαι θα συμφωνήσεις μαζί μου, επειδή και για σένα θα έχουν ακουστεί κάποια πράγματα όπως και για μένα και έχουν έρθει να μου τα πουν άνθρωποι, τα οποία ήταν εντελώς ανυπόστατα, δεν δίνω πάντα και τρομερή βάση σε όλα αυτά», συμπλήρωσε η ηθοποιός για να σπεύσει στη συνέχεια να αναφερθεί στα πράγματα που άκουσε και την ενόχλησαν.

«Δύο πράγματα έχω ακούσει βασικά για μένα… Ότι είμαι εθισμένη στην κοκαΐνη και ότι έχω ανορεξία, επειδή είμαι αδύνατη», είπε και πρόσθεσε: «Δεν έχει σημασία αν πάντα ήμουν αδύνατη, ακόμη κι αν αδυνάτισα κάποια στιγμή, τίποτα από τα δύο δεν έχουν σχέση με τη ζωή μου. Αλλά όταν λέω καμία σχέση, εννοώ καμία σχέση».

«Στα social media νιώθω πως είναι μάστιγα το γεγονός ότι έχει δημιουργηθεί ξαφνικά η αίσθηση ότι έχουμε μια απίστευτη άνεση επειδή μπορούμε να μπούμε στο ίντερνετ και να κάνουμε ένα σχόλιο από τον καναπέ μας», επισήμανε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ