Πέθανε ο ηθοποιός Art Metrano από την "Μεγάλη των μπάτσων σχολή" - Ο σπαρακτικός αποχαιρετισμός του γιου του (φώτο)

Ένα σοβαρό ατύχημα τον ανάγκασε να σταταματήσει την καριέρα του

Ο Art Metrano, που υποδύθηκε τον αστυνομικό Ernie Mauser σε δύο ταινίες της σειράς ταινιών "Η μεγάλη των Μπάτσων σχολή"  πέθανε. Ήταν 84 ετών.

Ο ηθοποιός, ο οποίος υπέστη σοβαρό τραυματισμό που τον ανάγκασε να σταματήσει  την καριέρα του το 1989, πέθανε από φυσικά αίτια την Τετάρτη στο σπίτι του στην Aventura της Φλόριντα.

Ο γιος του , Χάρι Μετράνο, έκανε γνωστή  την είδηση στο Instagram την Πέμπτη ανεβάζοντας μια σειρά φωτογραφιών που τον δείχνουν με τον πατέρα του.

Με βαριά καρδιά γράφω αυτά τα λόγια. Χθες έχασα τον καλύτερο μου φίλο, τον μέντορά μου, τον μπαμπά μου. Ήταν και θα είναι πάντα ο πιο δυνατός άνθρωπος που γνωρίζω ", έγραψε ο Χάρι στη λεζάντα." Δεν έχω συναντήσει ποτέ κάποιον που να έχει αντιμετωπίσει περισσότερες αντιξοότητες από αυτόν ".

"Πολέμησε και νίκησε τόσες φορές σε όλα αυτά τα χρόνια που πάντα τον έβλεπα ως ¨"αθάνατο", αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να ζούμε για πάντα σε αυτή τη γη. Όμως το πνεύμα ενός ανθρώπου μπορεί να ζει για πάντα μέσα μας.

Μπαμπά θα είσαι πάντα μέρος μου, και θα συνεχίσω να ζω σύμφωνα με την κληρονομιά που μου άφησες. Αυτός που έβγαλε τη φράση "Οι θρύλοι δεν πεθαίνουν" , είμαι σίγουρος ότι μιλούσε για σένα μπαμπά.

Σ' αγαπώ και θα μου λείψεις πολύ. Μια μέρα θα τα πούμε ξανά. Αναπαύσου τώρα στον Παράδεισο. Από σήμερα θα είσαι ο φύλακας άγγελος μου", συνέχισε ο Χάρι Μετράνο.

Η σύζυγος του Harry Metrano , Melissa, ανέβασε επίσης ένα συγκινητικό αφιέρωμα στον πεθερό της,

"Ο Παράδεισος απέκτησε ακόμα έναν άγγελο χθες με τον θάνατο του πεθερού μου Art Metrano.Ήταν πραγματικά ένας μοναδικός άνθρωπος που έκανε τους γύρω του να γελούν", έγραψε η Melissa.

"Δεν ήταν μόνο καταπληκτικός ηθοποιός του  κινηματογράφου και της τηλεόρασης, κωμικός και συγγραφέας, αλλά ξεπέρασε τις αντιξοότητες μετά από ένα τρομερό ατύχημα πριν από χρόνια, που τον άφησε με σπασμένο λαιμό και τραυματισμένο νωτιαίο μυελό.

Όλοι πίστευαν ότι ενδεχομένως δεν θα μπορέσει  να χρησιμοποιήσει ξανά τα χέρια και τα πόδια του, αλλά εκείνος  συνέχισε να αποδεικνύει ότι όλοι έκαναν λάθος και έζησε μια ζωή γεμάτη εκπληκτικές αναμνήσεις, κατορθώματα και χρόνο με την οικογένεια.

Είμαι τόσο ευγνώμων που γνώρισε τον Izzy, (του μοιάζει τόσο πολύ) και που περάσαμε τόσα υπέροχα χρόνια μαζί. Η καρδιά μου πονάει, αλλά ξέρω ότι χαμογελά σε όλους μας και θα ήθελε να συνεχίσουμε και να γιορτάζουμε τη ζωή του πάντα. Αναπάυσου εν ειρήνη", κατέληξε η νύφη του Art Metrano.

H καριέρα του Metrano

Ο Metrano πρωταγωνίστησε σε δημοφιλείς  τηλεοπτικές εκπομπές στα τέλη της δεκαετίας του 1960 όπως οι Mannix και Then Came Bronson.

Ο ηθοποιός έγινε περισσότερο γνωστός ως ο αδίστακτος υπολοχαγός Μάουζερ στην ¨"Μεγάλη των Μπάτσων σχολή 2 : Η πρώτη αποστολή", του 1985:  και στο sequel του 1986 στην Μεγάλη των Μπάτσων σχολή 3: Επιστροφή στην Εκπαίδευση.

Ο Metrano εμφανίστηκε  σε ταινίες όπως  οι Shoot Horses, Don't They ?, They Only Kill Our Masters, The Heartbreak Kid και  στις τηλεοπτικές εκπομπές Bewitched, Kolchak: The Night Stalker, Starsky and Hutch και The Incredible Hulk. Έπαιξε επίσης τον ρόλο του θείου Rico στη σειρά  “Joanie Loves Chachi”, αναφέρει το People.

Το 1989, ο Μετράνο έπεσε από μια σκάλα ενώ εργαζόταν στο σπίτι του. Ο ηθοποιός έσπασε το λαιμό του και τραυμάτισε σοβαρά τον νωτιαίο μυελό του, γεγονός που του άφησε κινητικά προβλήματα.

Αργότερα χρησιμοποίησε αναπηρικό αμαξίδιο για να πραγματοποιήσει μια ατομική παράσταση, αλλά αποσύρθηκε από τη show business το 2001.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ