Ο Γιάννης Λάτσιος συνοδευόμενος από την σιδηρά κυρία των τηλεοπτικών παραγωγών - πήγε σε Ζαχαράτο & Άντζελα Δημητρίου (φωτό)

Βρέθηκαν στο θέατρο Άλσος

Στο θέατρο Άλσος βρέθηκε ο Γιάννης Λάτσιος που παρακολούθησε μαζί με την αδερφή του Αγλαϊα την παράσταση "Πάμε Γι’άλλα… ολοταχώς".

Η «σιδηρά κυρία» των τηλεοπτικών παραγωγών και ο πρώην Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1 φωτογραφήθηκαν με τον Τάκη Ζαχαράτο και την Άντελα Δημητρίου, που εμφανίζονται φέτος μαζί, ενώ επισκέφτηκαν και τα καμαρίνια.

Να σημειωθεί ότι η Αγλαϊα Λάτσιου «κρύβεται» πίσω από πολλές γνωστές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης (συμπεριελαμβανομένου και του «Καφές με την Ελένη»). Από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 εργάστηκε στον ΑΝΤ1 και δούλεψε σε μεγάλες παραγωγές.

Η υπεύθυνη παραγωγής της Plus Production το 2004 ξεκίνησε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha - από τον οποίο αποχώρησε μετά από 9 χρόνια - ενώ πρόσωπα όπως η Ναταλία Γερμανού, ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Βίκυ Χατζηβασιλείου, πέρασαν μέσα από το τεφτέρι της, αφού και εκείνη διαπραγματεύεται όλα αυτά τα χρόνια τα ποσά που παίρνουν οι παρουσιαστές.

Άλλες παραγωγές που έχει κάνει: Κους Κους το Μεσημέρι με την Κατερίνα Καραβάτου, Πάμε Πακέτο με την Βίκυ Χατζηβασιλείου, Μες την Καλή Χαρά με τη Ναταλία Γερμανού, Αλλαξέ το με τον Σπύρο Σούλη, Αυτό μας Έλειπε με τη Σοφία Αλιμπέρτη, Big Brother και Greek Idol με τη Ρούλα Κορομηλά.

Ο Γιάννης Λάτσιος από το 2001 έως το 2010 ήταν παντρεμένος με την Ελένη Μενεγάκη, και το ζευγάρι απέκτησε μαζί δυο κόρες, τη Λάουρα και τη Βαλέρια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ