Η «Super Κατερίνα» ξεκινάει από το Μέγαρο Μουσικής… Η νέα εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου (φωτό & βίντεο)

Κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα

Τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στις 10:00 το πρωί κάνει πρεμιέρα η καινούργια εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, με την παρουσιάστρια να βρίσκεται στην παρουσίαση που έγινε στο Μέγαρο Μουσικής.

Φορώντας ένα ροζ μίνι φόρεμα με βάτες η Κατερίνα Καινούργιου συναντήθηκε με εκπροσώπους του Τύπου και μίλησε για όλα όσα μας περιμένουν στο «Super Κατερίνα». Στο πλευρό της ήταν οι συνεργάτες της Δημήτρης Αλεξάνδρου,Χρίσλα Γεωργακοπούλου, Χάρης Λεμπιδάκης, αλλά και η Κατερίνα Λένη.

Η παρουσιάστρια λίγο πριν την πρεμιέρα στον Alpha μίλησε επίσης στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» για τον τίτλο της νέας της εκπομπής και για τα πρόσωπα της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Όπως αποκάλυψε η ίδια στην αρχή δεν της άρεσε το «Super Κατερίνα» λέγοντας μάλιστα ότι πίστευε ότι θα την θεωρήσουν «ψώνιο». Ωστόσο στη συνέχεια όταν οι συνεργάτες της έκαναν την σύνδεση με το παλιό περιοδικό, άλλαξε γνώμη.

 

Η ανακοίνωση του Alpha για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

«Εν όψει της νέας σεζόν ο ALPHA ενισχύει το νέο του πρόγραμμα, επενδύοντας σε δυνατά τηλεοπτικά πρόσωπα και προσφέροντας καθημερινά περισσότερη ψυχαγωγία.

Ο ALPHA καλωσορίζει το λαμπερό χαμόγελο της ψυχαγωγίας και με χαρά υποδέχεται και πάλι την Κατερίνα Καινούργιου.

Αν έπρεπε να βάλεις βαθμό στην Κατερίνα Καινούργιου, θα έβαζες 'Α'!

Λαμπερή, αυθόρμητη, άμεση, συναισθηματική, ακομπλεξάριστη, με έντονο ταπεραμέντο και πάντα με καλή διάθεση, η Κατερίνα Καινούργιου έχει κερδίσει την αγάπη και την προτίμηση των τηλεθεατών και είναι έτοιμη να τους υποδεχθεί στο δικό τους νέο ραντεβού!

Της ευχόμαστε μία δημιουργική χρονιά γεμάτη 'Καινούργιες' επιτυχίες! Η Κατερίνα Καινούργιου είναι στον ALPHA και είναι Super!»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ