Στη Βουκουρεστίου με casual look η Τατιάνα Μπλάτνικ - Η συνάντησή της με τον Σάκη Τανιμανίδη στο κέντρο της Αθήνας (φωτό)

Και το δώρο που της είχε κάνει στα γενέθλιά της

Στη Βουκουρεστίου αποθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την Τατιάνα Μπλάτνικ που έκανε βόλτα μαζί με μια φίλη της στο κέντρο της Αθήνας, ενώ συναντήθηκε και με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Όπως θα δείτε και στις εικόνες η σύζυγος του Νικόλαου ήταν ντυμένη casual με λευκό παντελόνι και ένα απλό μπλουζάκι που είχε πάνω μια στάμπα.

Στη μέση της φορούσε μια χρυσή ζώνη, ενώ είχε ταιριάξει ωραία το look της με απλά κοσμήματα και χρυσά πέδιλα. Την ίδια ώρα στα χέρια της κρατάει μια ανθοδέσμη με λουλούδια.

Ο Σάκης Τανιμανίδης από πλευράς του είχε φορέσει ένα μαύρο παντελόνι συνδυασμένο με ένα τζιν πουκάμισο και τα γυαλιά ηλίου του.

Πριν λίγες ημέρες η Τατιάνα Μπλάτνικ, που είχε τα γενέθλιά της στις 27 Αυγούστου είχε μοιραστεί μέσα από τα stories της στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία πόζαρε μαζί με τον γνωστό παρουσιαστή, ο οποίος, όπως αποκάλυψε της είχε κάνει δώρο μια τούρτα.

«Η πρώτη τούρτα γενεθλιών» είχε γράψει η σύζυγος του Νικόλαου στο post της ενώ στην εικόνα τους βλέπουμα να φοράνε τα ίδια ρούχα, μαρτυρόντας ότι η συνάντησή τους στην Βουκουρεστίου ίσως να ήταν για τα γενέθλια της Μπλάτνικ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ