Ρομαντική η νέα κολεξιόν του Michael Kors: Τα λαμπερά, μαύρα φορέματα της Gigi & της Kendall, τα γαλάζια ή ροζ σύνολα (φωτό & βίντεο)

Στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης

Ρομαντισμό προτείνει για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2022 ο Michael Kors, που παρουσίασε τη νέα του κολεξιόν στο «Tavern on the Green» στο Central Park της Νέας Υόρκης.

Στο catwalk του διάσημου σχεδιαστή, που έγινε στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης, γνωστά μοντέλα όπως η Kendall Jenner και η Gigi Hadid, περπάτησαν φορώντας τις λαμπερές δημιουργίες του.

Ειδικότερα εμφανίστηκαν με μαύρα μακριά φορέματα, ένα χρώμα που κυριάρχησε στη συλλογή, όπως ήταν και το λευκό. Την ίδια ώρα είδαμε ρούχα σε ροζ, γαλάζιους αλλά και μπεζ τόνους.Τα πιο πολλά μονόχρωμα, συνδυασμένα με ψάθινα τσαντάκια ή δερμάτινες ζώνες.

Πηγή έμπνευσης; Η αγάπη!  «Νομίζω ότι όλοι λαχταρούμε ρομαντισμό και αγάπη. Αγάπη για τους γείτονές σας, τους φίλους σας, την οικογένειά σας. Ρομαντική αγάπη. Είναι σίγουρα κάτι που νομίζω ότι όλοι ονειρευόμαστε » είπε ο Kors, σύμφωνα με την βρετανική Vogue.

Φωτογραφίες: Michael Kors

Δείτε όλες τις φωτογραφίες από τη νέα συλλογή του Michael Kors στο κεντρικό SLIDESHOW

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ