Ντύθηκε ξανά νύφη η Flora Ogilvy: Φωτό & βίντεο από την βασιλική τελετή στο παλάτι του St James - το υπέροχο φόρεμα, οι royal καλεσμένοι

Κούκλα η εγγονή της πριγκίπισσας Αλεξάνδρας

Βασιλικός γάμος στο παρεκκλήσι και το παλάτι του St James, με την Flora Ogilvy και τον αγαπημένο της Timothy Vesterberg να ανταλλάσουν ξανά όρκους αιώνιας αγάπης.

Όπως πολλές νύφες εν μέσω της πανδημίας, ετσι και η εγγονή της πριγκίπισσας Αλεξάνδρας του Kent παντρεύτηκε σε μια μικρή τελετή, τον περασμένο Σεπτέμβριο τον Σουηδό χρηματιστή, που της έχει κλάψει την καρδιά.

Ωστόσο την Παρασκευή, μετά και την άρση των περιορισμών, μπόρεσαν να γιορτάσουν τον γάμο τους όπως αρμόζει σε ένα ζευγάρι royals!

Έτσι φίλοι και συγγενείς είχαν τώρα την ευκαιρία να δουν την Flora να φοράει το εντυπωσιακό νυφικό της Phillipa Lepley, όπως αναφέρει το tatler.com. Το νυφικό της έφτανε μέχρι το πάτωμα και ήταν διαχρονικά κομψό, με ιδιαίτερο μπούστο και διάφανα μανίκια με  λεπτομέρειες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @royaltyandprotocol

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by هوب Hope (@iamh0pe)

Το κεφάλι της, πέρα από το πέπλο στόλιζε η βασιλική οικογενειακή τιάρα, ενώ παράλληλα είχε βάλει ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με μαργαριτάρια και διαμάντια.

Ανάμεσα στα μέλη της βασιλικής οικογένειιας ππου βρέθηκαν στην τελετή ήταν εκτός από την πριγκίπισσα Αλεξάνδρα, ο γιος της βασίλισσας πρίγκιπας Edward και η σύζυγός του, η πριγκίπισσα Michael του Kent, ο Λόρδος και η Lady Lord Frederick Windsor, η Lady Gabriella Windsor και η Lady Amelia Windsor.

Να σημειωθεί ότι η γιαγιά της νύφης, πριγκίπισσα Αλεξάνδρα του Κεντ είναι αγαπημένη εξαδέλφη της βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία παντρεύτηκε το 1963 τον Angus Ogilvy.

Ο Ogilvy απέρριψε την πρόταση της βασίλισσας, μετά τον γάμο τους, να γίνει Κόμης, οπότε τα παιδιά που απέκτησαν εκείνος και η πριγκίπισσα Αλεξάνδρα, ο James - πατέρας της Flora - και η Marina δεν έλαβαν βασιλικούς τίτλους. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ