Αυτά είναι τα νέα πρόσωπα που εισβάλλουν στις Άγριες Μέλισσες & αλλάζουν τα δεδομένα - Οι νέοι παράνομοι έρωτες (φωτό - βίντεο)

Μια σεζόν γεμάτη εκπλήξεις και μυστήριο.... 

Πρεμιέρα στις 27 Σεπτεμβρίου κάνει ο τρίτος κύκλος των Άγριων Μελισσών και οι τηλεθεατές ανυπομονούν να δουν πώς θα εξελιχθεί η πλοκή της ιστορίας, της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1

Ο δεύτερος κύκλος έληξε με συγκλονιστικό τρόπο και συγκεκρικένα με τον θάνατο του Μιλτιάδη και της Ανέτ, ενώ στον τρίτο περιμένουμε να δούμε τους πρωταγωνιστές στην εποχή της Χούντας. 

Έτσι στη σειρά εισβάλλουν νέα πρόσωπα που θα φέρουν τα πάνω-κάτω στο Διαφάνι

Ένας από τους πολύ γνωστούς ηθοποιούς που θα συμμετέχουν φέτος και που έκανε το ντεμπούτο του στο τελευταίο επεισόδιο της 2ης σεζόν είναι ο Αιμίλιος Χειλάκης που θα υποδυθεί τον Ακύλα Μεγαρίτη. Ο Ακύλας έρχεται αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να τιμωρηθούν όσοι ευθύνονται για τον θάνατο του Αχιλλέα, αλλά και να πάρει την κοινωνική θέση που του αξίζει.

 

 

Επόμενος είναι ο Ταγματάρχης Ζάχος Λυκογιάννης που θα τον ενσαρκώσει ο  Νίκος Κουρής. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι το πρόσωπο κλειδί του φετινού κύκλου. 

 

 

Η ηθοποιός Μαρκέλλα Γιαννάτου θα υποδυθεί την Ζωή Μεγαρίτη. Η Ζωή Μεγαρίτη,  είναι η σύζυγος του Ακύλα. Μια γοητευτική γυναίκα, η οποία εδώ και χρόνια ζει μέσα σε έναν γάμο που την καταπιέζει και την κάνει να ασφυκτιά. 

 

 

Αιμιλία Λειβαδά (Μαρία Καλλιμάνη). Αδερφή της Ζωής Μεγαρίτη. Διορίζεται με τη βοήθεια του καθεστώτος ως νέα δασκάλα, στη θέση του Λάμπρου. 

 

 

 

 

Λευτέρης Μεγαρίτης (Δημήτρης Τσίκλης). Ο Λευτέρης έχει σπουδάσει πολιτικές επιστήμες και έχει συγκρουσιακή σχέση με τον πατέρα του Ακύλα Μεγαρίτη. Μετά τη μετακόμισή τους στο Διαφάνι ο πατέρας του φροντίζει να τον τοποθετήσει στο γραφείο του νομάρχη, στη Λάρισα. Η γνωριμία του με τη Δρόσω θα είναι καταλυτική για τη μετέπειτα πορεία του.

 

 

Κορίνα Μεγαρίτη (Στέλλα Ψαρουδάκη). Η Κορίνα λατρεύει τον πατέρα της Ακύλα και είναι έτοιμη να ακολουθήσει τις εντολές του και τα όνειρά του για το μέλλον της. Είναι πολύ ερωτευμένη με τον Μελέτη και θαυμάζει ταην απλότητα και την ευθύτητά του. Είναι έτοιμη να τον αρραβωνιαστεί.

 

 

 

 

Πέτρος Ορφανίδης (Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος). Ο Πέτρος Ορφανίδης είναι εκδότης της εφημερίδας «Ηχώ της Θεσσαλίας». Ανθρωπος ζεστός, ιδεαλιστής, ευγενής. Η εφημερίδα του ασχολείται μόνο με θέματα της Θεσσαλίας, αποφεύγοντας πολιτικές τοποθετήσεις και κακοτοπιές.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ