Kim Kardashian: Με μαύρη μπούργκα από πάνω ως κάτω σε θεαματική εμφάνιση στο Μet Gala - Το full face του Balenciaga (φωτό - βίντεο)

Μια άκρως τολμηρή εμφάνιση της τηλεπερσόνας. 

Το Μet Gala μετά από ένα χρόνο απουσίας επέστρεψε και πάλι χθες με μία βραδιά μαγική, εντυπωσιακή και λαμπερή.

Η πανδημία του Covid-19 δεν άφησε πέρυσι τη μεγάλη γιορτή της μόδας να πραγματοποιηθεί όπως γίνεται κάθε χρόνο. 

Πολλές εκπλήξεις επιφύλασσε και φέτος το κόκκινο χαλί του διάσημου Met Gala, του λαμπερού event που πραγματοποιείται μία φορά τον χρόνο στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης, με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για το Ινστιτούτο Κοστουμιών του ιδρύματος.

 

 

Το κόκκινο χαλί του Gala υποδέχθηκε τους διάσημους, οι οποίοι ωστόσο έπρεπε να τηρούν τους κανόνες προστασίας από τον κορωνοϊό. 

Τα φετινά εισιτήρια κόστισαν 35.000 δολάρια (29.718 ευρώ) το καθένα και τα τραπέζια κυμαίνονται από 200.000 έως 300.000 δολάρια.

 

 

Φέτος η έκθεση είχε τίτλο «Στην Αμερική: Ενα λεξικό της μόδας» (In America: A Lexicon of Fashion») το οποίο είναι στην ουσία το πρώτο από τα δυο μέρη της διοργάνωσης που σκοπό έχει την ανάδειξη της αμερικανικής μόδας. Το επόμενο γκαλά θα γίνει τον ερχόμενο Μάιο. 

 

 

Στο χθεσινό κόκκινο χαλί, σίγουρα μια περσόνα έκλεψε όλα τα βλέμματα. Και αυτή δεν είναι άλλη από την Κιμ Καρντάσιαν. Η σταρ του Keeping Up with the Kardashians εμφανίστηκε ντυμένη από την κορυφή ως τα νύχια με ένα total black look από δέρμα δια χειρός Balenciaga. Το κοστούμι της ήταν δημιουργία του Demna Gvasalia, ενώ πολλοί απόρησαν και με τον συνοδό της, ο οποίος επίσης ήταν ντυμένος από πάνω μέχρι κάτω στα μαύρα και δεν είδαμε ποτέ το πρόσωπό του. 

 

 

Πολλοί μάλιστα είπαν πως ο άνδρας ίσως ήταν ο Kanye West. Λίγες ώρες πριν το μεγάλο event η Κιμ Καρντάσιαν φωτογραφήθηκε με ένα ακόμη φοβερό σύνολο που περιλάμβανε δερμάτινο πανωφόρι, γάντια, παντελόνι και μπότες ψηλές μέχρι το γόνατο... 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ