Συντριβή αεροσκάφους στην Σάμο: Μάρτυρας κατηγορίας στην δίκη του Νετανιάχου ο χειριστής - Νεκρή & η σύζυγός του (φωτό - βίντεο)

Τραγωδία στην Σάμο....

Ο Ισραηλινός Χαΐμ Γκαρόν και η σύζυγός του, Έστι, είναι τα δύο θύματα της συντριβής του Τσέσνα στην περιοχή Ποτοκάκι της Σάμου, το βράδυ της Δευτέρας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γκαρόν ήταν πρώην αναπληρωτής διευθυντής στο υπουργείο Τηλεπικοινωνιών του Ισραήλ και ένας από τους μάρτυρες στη δίκη του Μπέντζαμιν Νετανιάχου. 

facebook

Το χρονικό της τραγωδίας 

Το Τσέσνα 172 πραγματοποιούσε ιδιωτική πτήση από το Ισραήλ με προορισμό το νησί της Σάμου. 

 

 

 

 

Το αεροσκάφος προσπάθησε αρχικά να προσγειωθεί στις 20:00 στο αεροδρόμιο Σάμου, αλλά δεν τα κατάφερε, πιθανότατα λόγω κάποιου μηχανικού προβλήματος που προέκυψε. 

Λίγο πριν την προσγείωση του χάθηκε η επικοινωνία με τον Πύργο Ελέγχου στη Σάμο και η ΥΠΑ ενημέρωσε το Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης για την απώλεια επικοινωνίας.

Σύμφωνα με το Times of Israel, οι σοροί των δύο επιβαινόντων εντοπίστηκαν το βράδυ της Δευτέρας στη θαλάσσια περιοχή Ποτοκάκι Σάμου.

Ο Χαΐμ Γκερόν ήταν, σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, πρώην αναπληρωτής διευθυντής στο υπουργείο Επικοινωνιών του Ισραήλ, αλλά και μάρτυρας στη δίκη για διαφθορά του πρώην πρωθυπουργού, Μπέντζαμιν Νετανιάχου.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ