''Πρωταγωνίστρια'' στη Βενετία η δική μας Βάσια Κωσταρά - Συγκλο φωτό με κόκκινο φόρεμα πιο θηλυκό από ποτέ

Έλαμπε μέσα στην δημιουργία της... 

Στο φεστιβάλ Βενετίας εμφανίστηκε η αγαπημένη Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας Βάσια Κωσταρά και τράβηξε όλα τα φλας πάνω της.

Η σχεδιάστρια μόδας εμφανίστηκε στο red carpet, εκρποσωπόντας το Brand της και φορώντας ένα υπέροχο boho κόκκινο floral φόρεμα.  

Όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το συγκεκριμένο pattern του φορέματος της που ενθουσίασε τις followers της πρόκειται να είναι μέρος της χειμερινής της συλλογής, που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Η όμορφη σχεδιάστρια μόδας εκτός από το να δημιουργεί για τους άλλους λατρεύει να δείχνει και μόνη της τη δουλειά της, με το προσωπικό της Instagram να είναι γεμάτο με εκπληκτικές φωτογραφίες με τα ρούχα της. 

Να σημειώσουμε πως πριν λίγες ημέρες αποκάλυψε πως πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία της. 

Ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάποιες φωτογραφίες μέσα από το νοσοκομείο και έγραψε ένα συγκινητικό κείμενο.

«Η ζωή είναι νομίζω σαν εκείνες τις παλιές φωτογραφίες… τις ασπρόμαυρες, φως και σκοτάδι. Σχεδόν πάντα επιλέγω να μοιραστώ μαζί σας κάτι φωτεινό και κάτι όμορφο…

Εστιάζω στο λευκό γιατί μέσα σε αυτό ξέρω ότι είναι πάντα κρυμμένα όλα τα χρώματα… Τις τελευταίες δύο εβδομάδες αντιμετωπίζω μια περιπέτεια με την υγεία μου, η οποία ελπίζω ότι σύντομα θα είναι παρελθόν, ωστόσο δε θα ξεχάσω όσα με δίδαξε ούτε όσα με έκανε να θυμηθώ…

Ότι το χαμόγελό είναι πιο μεγάλο και πιο λαμπερό μετά το κλάμα, ότι η χαρά είναι πιο μεγάλη και πιο αληθινή όταν προηγείται η λύπη , κι ότι τελικά είμαστε άνθρωποι γιατί είμαστε φτιαγμένοι να παλεύουμε με το μυαλό και την καρδιά μας κόντρα στα προγνωστικά και στις πιθανότητες.

Νόμιζα ότι πάντα προσπαθούσα να βλέπω τον κόσμο με αισιοδοξία, τώρα δεν προσπαθώ …Τον βλέπω! Και υπόσχομαι να το κάνω κάθε μέρα.

PS: Η σημερινή φωτογραφία είναι μόλις έμαθα ευχάριστα νέα. Να είστε όλες και όλοι σας καλά, να φροντίζετε την υγεία σας και να σας προσέχετε σαν τα μάτια σας», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ