Όλο το love story του Hugh Jackman & της Deborra-Lee: 13 χρόνια διαφορά - γάμος στους 11 μήνες - οι αποβολές - οι υιοθεσίες - η καραντίνα που τους έδεσε (φώτο-βίντεο)

25 χρόνια γάμου και ... συνεχίζουν 

Ο  Hugh Jackman και η  Deborra-Lee Furness έχουν  μία από τις πιο  μακροχρόνιες και επιτυχημένες σχέσεις στο Χόλιγουντ.

Οι  δύο ηθοποιοί  οι οποίοι έχουν διαφορά ηλικίας 13 ετών, γιόρτασαν πρόσφατα την 25η επέτειό τους, αποδεικνύοντας μια για πάντα ότι η ηλικία δεν είναι παρά ένας αριθμός.

Ποιο είναι λοιπόν το μυστικό τους; Ειλικρίνεια, για ένα πράγμα. "Νομίζω ότι οι σχέσεις, πρέπει να είσαι ο εαυτός σου, ακόμη και τα κομμάτια που δεν αγαπάς, τα κομμάτια για τα οποία ντρέπεσαι ή τα πράγματα που έκανες λάθος.

Αν είσαι σε μια κατάσταση όπου μπορείς να είσαι ο εαυτός σου και πραγματικά να είσαι ειλικρινής, αυτό είναι μια καλή αρχή ", φέρεται να είπε ο Χιου στο Good Morning America το 2019.

Από την πρώτη συνάντηση του ζευγαριού στα γυρίσματα της κοινής τους εκπομπής Corelli μέχρι την αγαπημένη τους καραντίνα το 2020, εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη μακροχρόνια σχέση τους

Η Ντεμπόρα-Λι είναι 13 χρόνια μεγαλύτερη του Χιου.

Ο Χιου είπε ότι γνώριζε ότι  αυτή θα είναι η σύζυγος του,  μόλις δύο εβδομάδες αφότου τη συνάντησε.

Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά  τα οποία υιοθέτησαν : τον Όσκαρ Μαξιμιλιάν και την Άβα Έλιοτ.

Παρά το γεγονός ότι ήταν μαζί για 25 χρόνια, ο Χιου αποκάλυψε ότι αυτός και η σύζυγός του ήρθαν «πιο κοντά» από ποτέ κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

1 1995: Έρωτας με την πρώτη ματιά


Ο πρωταγωνιστής των X-Men και η παραγωγός συναντήθηκαν για πρώτη φορά στη δουλειά ενώ συνεργάστηκαν στην αυστραλιανή τηλεοπτική σειρά, Corelli.

«Η Deb, ήταν ένα μεγάλο αστέρι», θυμάται ο Hugh στο People’s Jess Cagle το 2017.

«Με παίρνουν και η Deb βρίσκεται στο μπροστινό κάθισμα του αυτοκινήτου. Ποτέ δεν θα το ξεχάσω. Έβγαλε τη ζώνη ασφαλείας, γύρισε και άπλωσε το χέρι της, έβγαλε τα γυαλιά ηλίου και είπε: «Γεια, είμαι η Deborra-lee Furness, χαίρομαι που σε γνώρισα.» Θυμάμαι ότι σκεφτόμουν: "Μου αρέσει αυτό το κορίτσι. ''

2 1995: Το πρώτο ραντεβού




Δύο εβδομάδες αργότερα, και ο ηθοποιός του Μπρόντγουεϊ ήταν ήδη ερωτευμένος. "Ήξερα δύο εβδομάδες μετά τη συνάντηση με την Ντεμπ ότι θα είμαστε μαζί για το υπόλοιπο της ζωής μας", δήλωσε ο Χιου στην Sunday TODAY το 2018.

Ενώ οι δυό τους έγιναν γρήγορα φίλοι  θα περάσουν άλλες τέσσερις εβδομάδες πριν ο Χιου βρει το θάρρος  για να ομολογήσει τα αληθινά του συναισθήματα. Όπως εξήγησε στο People, «κάλεσα 20 άτομα για δείπνο.

 Ήρθε και είπα: «Ντεμπ, βοήθησε με λίγο  με το γλυκό».

Όταν έμειναν μόνοι ο Χιου θυμάται ότι παραδέχθηκε τα αισθήματα του για τη γυναίκα της ζωής του:

Της είπα: "Σε έχω αγαπήσει. Θα το ξεπεράσω. Λυπάμαι".

Και εκείνη μου είπε: "Κι εγώ σε έχω αγαπήσει. Ούτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια δεν θα πιστέψω ότι τελικά ανταποκρίθηκε".

3 1995: Αποφάσεις - απαφάσεις - αποφάσεις

Σίγουρα ανταποκρίθηκε. Το ίδιο βράδυ ακύρωσε  μια έξοδο με τον Mick Jagger για να μείνει στο δείπνο!

Όπως είπε ο Χιου καθισμένος δίπλα-δίπλα με την αγάπη του στο The Tonight Show πέρυσι, η σταρ των Newsies πήρε ένα τηλεφώνημα στα μισά του δείπνου με ένα πολύ απροσδόκητο αίτημα.

"Η Ντεμπ μιλάει στο τηλέφωνο , Λέει "περίμενε ένα λεπτό" Και μου λέει," : Ο Μικ Τζάγκερ βρίσκεται στη λιμουζίνα του, με ένα  φίλο μου, έξω από το σπίτι σας και θέλει  να βγούμε για να διασκεδάσουμε".

Και έχω την έκφραση: ," Όχι, όχι, όχι, δεν μπορείς να φύγεις από εδώ τώρα! '"

Όπως είπε ο Χιου,, η Ντεμπόρα-Λι συμφώνησε, λέγοντας: «Μπορείς να πεις στον Μικ ότι είμαι σε  δείπνο με τον Χιου Τζάκμαν.» 

4. 1995: Αμφιβολίες

Παρά το γεγονός ότι αρχικά ανταποκρίθηκε η Debora στη συνέχεια φαίνεται ότι είχε δεύτερες σκέψεις. Την προβλημάτιζε ότι ο Hugh, ήταν 13 χρόνια μικρότερος της. Εξάλλου είχε αποφασίσει να μην κάνει σχέση με κανέναν ηθοποιό ειδικά με κάποιον που είναι κάτω από 30 ετών. 

"Με χώρισε για ένα διάστημα" λέει ο Χιου, "Ήμουν όμως σίγουρος 100% ότι θα γυρίσει. Το ήξερα κι όταν έψαχνε να βρει λόγους για να χωρίσουμε"

5 Επισφράγηση της συμφωνίας


Ο Χιου Τζακμαν ήταν τόσο σίγουρος ότι η αγάπη του με την Ντέμπορα Λη θα άντεχε στο χρόνο που τέσσερις μόλις μήνες μετά την πρώτη γνωριμία τους, αποφάσισε να της κάνει πρόταση γάμου με ένα δαχτυλίδι που σχεδίασε ο ίδιος.

"Ήταν τόσο νευρικός Κι επειδή δεν είχε ιδέα από κοσμήματα ή διαμάντια μπήκε στο μαγαζί και είπε: "Δεν ξέρω τι ακριβώς να κάνω, για αυτό θα σας πω κάποια πράγματα για την Deb" Και ο καημένος ο κοσμηματοπώλης καθόταν ώρες και άκουγε στοιχεία για την προσωπικότητα μου", αποκάλυψε η για πολλά χρόνια γυναίκα του Χιου σε ένα podcast του 2004, αναφέρει το Brides.

6 O γάμος


Το ζευγάρι παντρεύτηκε στη Μελβούρνη της Αυστραλίας στις 11 Απριλίου 1996 - μόλις 11 μήνες μετά τη συνάντησή τους. Οι βέρες τους έχουν χαραγμένο το εξής μήνυμα: , "Om paramar στο mainamar", που σημαίνει: "αφιερώνουμε την ένωση μας σε μια μεγαλύτερη πηγή".

7 1996: Οι προσπάθειες για παιδί - Οι αποβολές


Την ευτυχία του ζευγαριού σκίασαν οι αποτυχημένες προσπάθειες να κάνουν παιδί. Η 40χρονη Debora είχε κάποιες αποβολές και στη συνέχεια ακολούθησαν οι προσπάθιες εξωσωματικής γονιμοποίησης.

. «Δυσκολευτήκαμε, μερικές αποβολές, εξωσωματική γονιμοποίηση - δεν είναι εύκολο, ιδιαίτερα στην Deb», θυμάται ο Jackman στο People.

"Δεν θα ξεχάσω ποτέ το θέμα της αποβολής. Πρέπει να μιλάμε γι' αυτά. Συμβαίνουν σε πολύ κόσμο και είναι δύσκολα. Είναι ένα πένθος που πρέπει να ξεπεράσεις", λέει αργότερα στο ABC.

8 15 Μαΐου 2000: Οι δύο γίνονται τρεις


Η οικογένεια μεγάλωσε όταν μπήκε σε αυτή ένα αγόρι με το όνομα Oscar Maximilian. 

Όπως είπε η Deborra-Lee στο "Enough Rope το 2004, η μητέρα του Όσκαρ ήταν μια νεαρή γυναίκα από την Αϊόβα που δεν είχε συνηθίσει να βρίσκεται στη μεγάλη πόλη του Λος Άντζελες-έτσι έμεινε με το ζευγάρι πριν από τη γέννηση του γιου τους.

 "Έμεινε μαζί μας, με το 14 μηνών  μωρό της. Έτσι ήμασταν σαν αυτή την τρελή οικογένεια ... η μητέρα μου ήταν εκεί και ήμασταν όλοι εκεί. Εδώ αυτή η γυναίκα αποφάσισε να μου κάνει το μεγαλύτερο δώρο της ζωής μου και θέλω να την προσέχω. Και  ξέρεις, κάποιοι  μας είπαν να μην κάνουμε ορισμένα πράγματα, αλλά για εμάς, λειτούργησε".

Οι ηθοποιοί ήταν επίσης εκεί στο δωμάτιο όταν γέννησε η βιολογική μητέρα του γιου τους. «Ο Χιου έκοψε τον ομφάλιο λώρο,  και ο Όσκαρ ήρθε κατευθείαν στην αγκαλιά μου», θυμάται η Ντεμπόρα-Λι.

9 10 Ιουλίου 2005: Ένα μωρό κάνει την οικογένεια τετραμελή.


Το 2005 ο Χιου και η Ντέμπορα γίνονται γονείς για δεύτερη φορά όταν υιοθετούν την  Ava Eliot.

"Δεν θεωρώ τα παιδιά μας υιοθετημένα. Είναι δικά μας παιδιά, είναι η ευτυχία μας.", λέει ο Χιου στην The Herald Sun.

10 2020: Η καραντίνα τους φέρνει ακόμα πιο κοντά


Παρά το γεγονός ότι  έχουν περάσει πολλές δεκαετίες μαζί, ο Χιου αποκάλυψε στο Extra ότι δεν είχε νιώσει ποτέ περισσότερο συνδεδεμένος με την αγαπημένη του,  από ό, τι το 2020 μετά την καραντίνα μαζί εν μέσω της πανδημίας του COVID-19. «Δεν έχουμε περάσει ποτέ τόσο πολύ χρόνο μαζί», είπε ο ηθοποιός.

"Δεν δουλεύαμε, έτσι μπορούσαμε να είμαστε συνέχεια μαζί σαν οικογένεια και το αποτέλεσμα ήταν ένα: Ήρθαμε ακόμια πιο κοντά", συμπληρώνει.

11. Απρίλιος 2021: 25 χρόνια μαζί και ..... συνεχίζουν


Για την 25η επέτειο του γάμου τους ο Χιου έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στο Instagram: "To να είμαι με την Deb είναι τόσο φυσικό όπως το να αναπνέω. Από την πρώτη στιγμή ήξερα ότι το πεπρωμένο μας είναι να είμαστε μαζί. 

Στα 25 χρόνια μας, η αγάπη μας έχει γίνει βαθύτερη - η διασκέδαση, ο ενθουσιασμός και η περιπέτεια είναι πιο συναρπαστική. η μάθηση ακόμα μεγαλύτερη.

Είμαι για πάντα ευγνώμων που μοιράζομαι την αγάπη μας, τη ζωή μας και την οικογένειά μας μαζί σου. Μόλις ξεκινήσαμε. Ντεμπ, σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά! »

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ