Tι αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας για τη συνάντηση του με τη Μενεγάκη το καλοκαίρι - Η σχέση της με τον Λάτσιο & ποιος έστειλε ανθοδέσμη (βίντεο)

Δείτε τι αποκάλυψε....

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά μας κρατούν συντροφιά με το ''Πρωινό'' στον Ant1 και με την όμορφη παρέα τους, συζητούν για θέματα επικαιρότητας, lifestyle και μας χαρίζουν άφθονο γέλιο. 

Τις τελευταίες ημέρες το θέμα συζήτησης ήταν η επιστροφή της Ελένης Μενεγάκης στην τηλεόραση αλλά και η πρεμιέρα της εκπομπής ''Ελένη'', μέσα από την συχνότητα του MEGA.

Έτσι ο Γιώργος Λιάγκας αποφάσισε να προβεί σε μία αποκάλυψη για την σχέση της παρουσιάστριας με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο.

Με αφορμή τη δημοσίευση κάποιων φωτογραφιών από την πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη στις οποίες η ίδια φαίνεται να κρατάει λουλούδια ο Βαγγέλης Περρής σχολίασε πως μεταξύ τους φαίνεται να υπάρχει ένα ωραίο κλίμα και πως ο ίδιος συμμετέχει στη χαρά της.

Οταν όμως η Φαίη Σκορδά ρώτησε αν της έδωσε και λουλούδια ο Βαγγέλης Περρής είπε πως δεν είναι σίγουρο.

 

 

Τότε ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Μην το τερματίσουμε κιόλας. Δηλαδή δεν της έφερε και λουλούδια. Ο Λάτσιος είναι ένας από τους 2 - 3 καλύτερους μου φίλους, δεν έχω τηλεοπτική σχέση είναι προσωπική η σχέση, βγαίνουμε 1 - 2 φορές την εβδομάδα μαζί, πηγαίνουμε διακοπές και το καλοκαίρι συναντήθηκα και με την Μενεγάκη στο Μεγανήσι και κάτσαμε και πολύ ώρα μαζί. Ήταν μαζί με τα τρία από τα τέσσερα παιδιά της, τα κορίτσια και τον άντρα της, τον Ματέο. Έχουν άριστη σχέση με τον Λάτσιο.

Γιατί όταν τελείωσε αυτό που κάναμε με την Μενεγάκη, μιλήσαμε έτσι πολύ ωραία, ήπιαμε και κρασί, με πήρε ο Λάτσιος και μου είπε: “Βρεθήκατε με την πρώην γυναίκα μου και τα είπατε;” Αρα έχουν καθημερινή επικοινωνία επειδή έχουν και παιδιά αλλά πέρα των παιδιών, έχουν πάρα πολύ καλή σχέση, μιλούν για τα επαγγελματικά τους. Δε νομίζω να της έφερε και λουλούδια. Λουλούδια από τον Ματέο…» .

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ