Με στυλάτο look & πράσινο κοστούμι στη Ρώμη η Κατερίνα Σακελλαροπούλου -H ΠτΔ μετέχει στην σύνοδο αρχηγών - κρατών Arraiolos (φωτό)

Συμμετοχή στην 16η Άτυπη Σύνοδο των Αρχηγών Κρατών της Ομάδας Arraiolos στη Ρώμη.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Ιταλικής Δημοκρατίας Sergio Mattarella, συμμετέχει στην 16η Άτυπη Σύνοδο των Αρχηγών Κρατών της Ομάδας Arraiolos, η οποία φέτος πραγματοποιείται στη Ρώμη.

eurokinissi

Στην πρωινή σύνοδο εργασιών, η οποία είχε ως θέμα «Η Ε.Ε. στον δρόμο για στρατηγική αυτονομία: υποχρεώσεις και ευκαιρίες», η κυρία Σακελλαροπούλου επεσήμανε την ανάγκη η Ευρώπη να βελτιώσει την επιρροή της σε έναν διαρκώς μεταβαλλόμενο κόσμο και να επιβεβαιώσει τον ρόλο της ως εγγυήτρια των θεμελιωδών αξιών της, όπως ο σεβασμός για το Κράτος Δικαίου και τα θεμελιώδη δικαιώματα, η ελευθερία του τύπου και η ανεξαρτησία της δικαιοσύνης, που αποτελούν πυλώνες της δημοκρατίας μας και ουσιαστικά στοιχεία του τρόπου ζωής μας.

presidency

Ειδικότερα για τις εξελίξεις στο Αφγανιστάν, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας τόνισε ότι η Ευρώπη πρέπει να προστατεύσει τον πληθυσμό και ιδίως τις Αφγανές γυναίκες που μάχονται για τα δικαιώματά τους, και να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά μια ανθρωπιστική και ενδεχομένως προσφυγική κρίση.

eurokinissi

 

eurokinissi

 

H Κατερίνα Σακελλαροπούλου επέλεξε ένα πράσινο κοστούμι, πολύ elegant, το οποίο το συνδύασε με λευκό μπλουζάκι και διακριτικά κοσμήματα. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ