Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Μια ιδιαίτερα δυναμική μέρα η Πέμπτη - το βράδυ θα έχουμε πιο εξωστρεφή διάθεση

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας 

Μια ιδιαίτερα δυναμική μέρα είναι η Πέμπτη και μπορούμε να την εκμεταλλευτούμε για να ολοκληρώσουμε εκκρεμότητες, να είμαστε πιο παραγωγικοί στη δουλειά και το βράδυ θα έχουμε πιο εξωστρεφή διάθεση και όρεξη να συναντηθούμε με φίλους και τα αγαπημένα μας πρόσωπα για να περάσουμε πιο χαλαρά.

Το πρωί η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ήλιο και σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και θα βγει αμέσως μετά στις 8:40 σε φάση κενής πορείας μέχρι τις 18:23 που θα περάσει στον Υδροχόο. Το διάστημα μέχρι τις 18:23 είναι ιδανικό για να ολοκληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας, όχι όμως να ξεκινήσουμε κάτι καινούριο. Για κάτι τέτοιο προσφέρεται το απόγευμα, όταν η Σελήνη περάσει στον Υδροχόο και θα σχηματίσει αμέσως τρίγωνο με τον Άρη από τον Ζυγό, προσφέροντας μια σταθερότερη βάση για τις εκκινήσεις. Το βράδυ της Πέμπτης είναι εξαιρετικό για τις σχέσεις μας και τις κοινωνικές μας επαφές.

ΚΡΙΟΣ

Ιδιαίτερα παραγωγική μπορεί να είναι η Πέμπτη για σας, που με ζήλο και συγκέντρωση μπορείτε να είστε ιδιαίτερα παραγωγικοί και ανταγωνιστικοί στη δουλειά σας. Βέβαια, δεν χρειάζεται ούτε να βιάζεστε ούτε επίσης να πιέζετε και τους άλλους σήμερα. Επειδή είστε εσείς σε φάση πίεσης, δεν σημαίνει ότι συγχρονίζονται κι όλοι μαζί σας. Από το απόγευμα κι έπειτα, καθώς η Σελήνη περνά στον Υδροχόο, θα χαλαρώσετε κάπως και μάλιστα το αποψινό βράδυ προσφέρεται για μια έξοδο με φίλους, με το ταίρι σας και γενικότερα για κοινές δραστηριότητες με άλλους που σας ευχαριστούν. Οι γεννημένοι την πρώτη μέρα του ζωδίου ας είστε λίγο πιο προσεκτικοί στις σχέσεις, αλλά και σε θέματα υγείας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με έντονες επιθυμίες ξεκινά η Πέμπτη και ιδιαίτερα υψηλό βαθμό αφοσίωσης σε όσα επιδιώκετε να κάνετε μέσα στη μέρα. Η Σελήνη στον Αιγόκερω σας πηγαίνει και σας διευκολύνει και σε επικοινωνιακό επίπεδο για να εκφράσετε αυτά που θέλετε και να στείλετε τα μηνύματα σας εκεί που πρέπει. Θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά θα σας απασχολήσουν περισσότερο, αλλά θα καταφέρετε χωρίς πολύ άγχος να τα διεκπεραιώσετε. Το απόγευμα η Σελήνη περνά στον Υδροχόο και θα σας πιέσει κάπως παραπάνω τις επόμενες δυο μέρες. Απόψε, παρόλα αυτά, είναι ένα συμπαθητικό βράδυ, μολονότι ακόμη και στην επιστροφή στο σπίτι το μυαλό σας θα τρέχει στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πέμπτη ξεκινά πιο πιεστικά, αλλά στην πορεία της και ιδιαίτερα από το απόγευμα κι έπειτα γίνεται πιο ευχάριστη. Τις πρωινές ώρες κάποιος ή κάτι φαίνεται να σας πατάει το κουμπί των νεύρων και της πίεσης και να σας ζορίζει ψυχολογικά. Ενδεχομένως να είναι και οι δικές σας αγωνίες ή ανασφάλειες σε σχέση με κάποιο επαγγελματικό ή οικονομικό ζήτημα που σας πιέζουν. Πολύ καλύτερα θα εξελιχθεί η μέρα από το απόγευμα κι έπειτα, γι’ αυτό αν έχετε κάτι απαιτητικό να κάνετε καλύτερα να ποντάρετε στις απογευματινές ώρες. Το τρίγωνο της Σελήνης από τον Υδροχόο με τον Άρη στον Ζυγό είναι πιο προστατευτικό για τη διάθεση σας, ενισχύει την αυτοπεποίθηση σας και είναι ιδιαίτερα βοηθητικό για τα πλάνα σας, ιδιαίτερα τα μακροπρόθεσμα. Και φυσικά προσφέρει ιδανικές συνθήκες για μια χαλαρή βραδινή έξοδο με τους φίλους ή το ταίρι σας.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ