Σάλο έχει προκαλέσει το βίντεο δύο νέων γονέων - αρνητών του κορωνοϊού: «Σατανικά τα τεστ και οι μάσκες. Είστε πρόβατα.»

Απίστευτο περιστατικό με γονείς αρνητές στην Κατερίνη

Τα σχολεία άνοιξαν όμως η νέα σχολική χρονιά επισκιάζεται από διάφορα περιστατικά και συμπεριφορές ανθρώπων που αδιαφορούν για τον κορωνοϊό και την πανδημία και εξαπολύουν επιθέσεις σε όσους τηρούν τα μέτρα και προστατεύονται με μάσκες

Αυτή τη φορά ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στην Κατερίνη, όπου οι γονείς ενός μικρού κοριτσιού έγιναν viral μέσω ενός βίντεο, στο οποίο έκαναν επίθεση... σε όλους τους γονείς που επιλέγουν να προστατεύσουν τα παιδιά τους.

Ο πατέρας της συγκεκριμένης μαθήτριας είναι στρατιωτικός και γνωστός από τη συμμετοχή του σε κινητοποιήσεις των αρνητών στην περιοχή. Μάλιστα, ο ίδιος και η σύζυγός του, ανέβασαν ένα βίντεο στο Twitter, δίπλα από το κοριτσάκι τους.

Οι γονείς της μαθήτριας χαρακτηρίζουν τα μέτρα ενάντια στον κορωνοϊό φασιστικά, σατανικά και παράνομα, ενώ καταφέρονται και ενάντια στους ιερείς που επιλέγουν να φορέσουν μάσκα λέγοντας πως έτσι δεν μπορούν να κάνουν αγιασμό. Στο βίντεο μιλά κατά κύριο λόγο ο πατέρας, ο οποίος αποκαλύπτει τον διάλογο που είχε με τον διευθυντή του σχολείου, που δεν άφησε το μικρό κορίτσι να μπει στην τάξη επικαλούμενος τον νόμο.

«Καμία ΚΥΑ, κανένας νόμος δεν είναι πάνω από το Σύνταγμα της Ελλάδος», είπε ο πατέρας και χαρακτηρίζει εγκληματίες τους γονείς που φορούν μάσκες και εμβολιάζουν τα παιδιά τους». Το κοριτσάκι κάποια στιγμή παρενέβη, χωρίς να έχει καταλάβει τον κίνδυνο από την έκθεσή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και είπε χαμογελώντας ότι «όσο η μαμά και ο μπαμπάς φώναζαν εκεί, εγώ γελούσα γιατί ήταν αστείο. Και όλοι οι άλλοι τους έβλεπαν λες και σκότωσαν κάποιον».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ