Μαίρη Χρονοπούλου: Πρώτη συνέντευξη μετά από 25 χρόνια - Μπράβο στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου & τον Θανάση Αναγνωστόπουλο (βίντεο)

«Ο Νίκος Κούρκουλος ήταν ο πατέρας που δεν είχα»

Την πρώτη της συνέντευξη μετά από 25 χρόνια έδωσε πριν λίγες μέρες η Μαίρη Χρονοπούλου που μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4»  και στους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο.

«Πάντα ξεχώριζα τη δουλειά από τη ζωή. Είχα άλλους φίλους που δεν ήταν της δουλειάς. Ο Νίκος Κούρκουλος ήταν ο πατέρας που δεν είχα. 52 χρόνια φιλίας κλείναμε την μέρα που πέθανε. Ήταν τα πάντα για μένα, δεν τον ερωτεύτηκα ποτέ. Ήταν αδερφός μου» είπε μεταξύ άλλων η αγαπημένη ηθοποιός του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.

Ακόμα πρόσθεσε ότι: «Δεν το’ θελα πολύ» είπε για το θέατρο. «Ήθελα να γίνω μπαλαρίνα, ήταν τόσο γελοίο, ήμουν 1,75. Μόνο ο Σβαρτζενέγκερ μπορούσε να με σηκώσει. Λάτρευα τον χορό. Τρελαινόμουν για το μπαλέτο. Αγάπησα τα λάθη μου. Και τώρα τα αγαπώ».

Όσο για τα social media και τον λογαριασμό της στο Instagram ανέφερε πως: «Ελέγχω κάθε κόμμα, κάθε τελεία που θα μπει. Απαντώ και σε ερωτήσεις που δέχομαι. Αλλά μόνο στους καλοπροαίρετους».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ